Umca'y duydunuz mu yada kullandnz m?

Arkadaşlar merhaba. Benim çocuğum 1,5 yaşında. Bize de bir arkadaş önerdi umcayı. Doktoruna sordum "2 yaşından önce kullanmayın" dedi.

Hatta şu hint dutu ve immun...ile başlayan şurupları da sordum aynı cevap: Iki yaşından sonra...

Arkadaşlar merhaba. Benim çocuğum 1,5 yaşında. Bize de bir arkadaş önerdi umcayı. Doktoruna sordum "2 yaşından önce kullanmayın" dedi.

Merhaba ,, banada eczacı önerdi.içeriğinde baktığımda etil alkol yazdığını gördüm.Dr danıştığımda KESİNLİKLE kullanmayın dedi.Alkol oranı çok fazla etkiside yok dedi.Duy şurubu bullanıyorum.tamamen bitkisel.

kızlar nedır bu umca,bıtkısel bişeymi? benm kızımda sürekli hasta kreşe gidiyor,acaba kullansam mı:18:

selam arkadaşlar.benim de 2 yaşında oğlum var.dr bize yaz sonu grip olduğundan gittiğimizde vermişti.ama dr bana sürekli kullan demedi.sadece baktın burnu akıyor,grip olacak gibi hemen bunu kullan ya hasta olmasını engeller ya da hafif atlatır dedi.sarımsak özünden yapılan bir vitamin demişti.ama dediğim gibi sürekli kullanmıyoruz.sürekli kullandığımz immuzinc var.o gerçekten çok iyi.biz faydasını gördüm.dr unuza danışarak kullabilirsiniz

benim de 3 yaşındaki oğluma dr verdi ben hergün kullanıyorum bağışıklık sistemi için daha bir şişe bitmedi günde 10 damla veriyorum acaba ben de azaltsam mı bilemedim

İki gündür şiddetli boğaz ağrısı ve grip yüzünden yatıyorum. bir arkadaşımın tavsiyesi ile umca kullandım. ve 24 saat dolmadan kendime geldim, hastalığım henüz geçmedi ama en azından ayakta durabiliyorum

benim size tavsiyem eğer çocuğunuz çok sık hasta olmuyor ise eğer sık sık böyle hastalıklara karşı ilaçlar kullanmamanız çünkü çocukların gribal enfeksiyonlar gibi ufak mikroplarla savaşıp direnç sağlamaları sağlıklık gelişim için önemli

Enf. Hastalıkları uzmanı doktorumuzun önerisi ile ilk olarak bu damlanın adını duydum ve hemen eczacımıza sordum nedir diye (hastanede çalışıyorum) İkisinin de ortak söylediği şuydu, gribal enfeksiyonların ilk belirtilerini hissettiğin anda (boğazda hafif yanma ya da hafif bir burun tıkanıklığı gibi..) alırsan soğuk algınlığına birebir ancak durup dururken kullanılmamalı ve grip/soğuk algınlığı anında da kullanılmamalı, çünkü bir işe yaramaz...

Yani uzun lafın kısası gelmeye çalışan hastalığı kovar ancak gelene ya da olmayana fayda etmez :)

Ben de bir arkadasimin tavsiyesiyle aldim oglum krese gidiyor ve sik sik hastalaniyor. Kapagini actim cok keskin bir koku geldi burnuma prospektusunu okudum icinde etanol yani etil alkol varmis bilginize...

6 aylik bebegim soguk alginligi geciriyor bunu bi ark.doktor tavsye etmis kullansam mi sonucta bitkisel ?? Kararsz kaldim var mi minik bebegine kullanan ve fayda goren ??

Umca yı oğlum alerjik astım olduğu dönemde keşfettim yaklaşık 4 yıldır ben de dahil kullanıyorum ve bu süre içerisinde grip vb bir rahatsızlık yaşamadık ... Bir tek mevsim alerjim var onu da sayesinde hafif atlatıyorum yetişkinler günde 30 damla , 5 yaş günde 10 damla 6 -12 yaş günde 20 damla şeklinde , günde 3 diyor ama ben 2 kere vermiştim
Gerçekten de çok etkilidir .
Sağlıklı günler

Merhaba herkese
Oğlumun doktoru soylediginiz ilacın belli bir yaş grubunda (söyledi kaç yaş oldugunu ama hatırlamıyorum suan) lösemi görülme riskini 4 kat arttırdığını söylemişti ve kesinlikle kullanmayın dedi.

Takdir sizin, biz kullanmıyoruz. Ne çocuğumuza ne kendimize.

Bir de şimdi yorumlari okudum, ilaç sonuçta bu. Tamamen bitkisel olmasinin imkanı yok. Tamamen bitkisel sonuçta yazanlar bir icerigini okusunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…