Umca'y duydunuz mu yada kullandnz m?

gxuxlse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2007
592
0
96
Ankara
MERHABA ARKADAŞLAR
a.s.Malüm kış ortalıkta hastalık,mikrop bizde de hastalık hiç bitmedi malesef,biraz düzeliyor kreşe gidiyor yine tekrarlıyor çocuğum tam anlamıyla atlatamadı bir türlü,korkum küçüğe bulaşmasın:çok üzgünüm:Bir arkadaştan duydum , Sizlerin aranızda UMCA isimli damlayı kullanan varmı bu bağışıklık sistemini koruyup hastalıklardan koruyormu kafamçokkarıştı kullananız varsa lütfen paylaşalım
g.gif
u.gif
l.gif
s.gif
e.gif

slm canimm,evet kis,her cocougun her bebegin her yetiskinin hasta olacagi bir zamann,sana gecmis olsunn,ama ben hic duymadimm,yardimci olamayacagimm,sevgilerrrrrrrrrr

slm canimm,evet kis,her cocougun her bebegin her yetiskinin hasta olacagi bir zamann,sana gecmis olsunn,ama ben hic duymadimm,yardimci olamayacagimm,sevgilerrrrrrrrrr

bu gün sabah dr sordum isterseniz kulanabilirsiniz size kalmış dedi,birde arkadaşım çok övünce bugün ecz aldım damla halinde herçocuğun yaşına
göre veriliyormuş:sm_confused:tadı da güzel benimki biraz tat konusunda
takıntılıdır'da verdim bakalım bugün tadını beğendi tatlımış hoşmuşşsırnaşık şeydedi
SEVGİLER

MERHABA ARKADAŞLAR
a.s.Malüm kış ortalıkta hastalık,mikrop bizde de hastalık hiç bitmedi malesef,biraz düzeliyor kreşe gidiyor yine tekrarlıyor çocuğum tam anlamıyla atlatamadı bir türlü,korkum küçüğe bulaşmasın:çok üzgünüm:Bir arkadaştan duydum , Sizlerin aranızda UMCA isimli damlayı kullanan varmı bu bağışıklık sistemini koruyup hastalıklardan koruyormu kafamçokkarıştı kullananız varsa lütfen paylaşalım
g.gif
u.gif
l.gif
s.gif
e.gif

slm canım umca yı ben kullanıyorum,ama daha yeni kullanmaya başladım.yeni olduğu içinde şu ana kadar herhangi bişey görmedim,bide benim oğlumun başka rahatsızlığıda var,geniz eti problemimiza.s. var ameliyat olacak,başka ilaçlara başladık onu kesmek zorunda kaldım.ama bana tavsiye eden arkadaşım çok memnun,onun oğluda çok sık hastalanırmış oda kreşe gidiyor umca yı kullanmaya başladığından beri hastalanma sıklığı 3 aya çıkmış.ayrıca bende doktorumuza sordum doğal antibiyotiktir verebilirsin demişti.inşallah sende faydasını görürsün.

slm canım umca yı ben kullanıyorum,ama daha yeni kullanmaya başladım.yeni olduğu içinde şu ana kadar herhangi bişey görmedim,bide benim oğlumun başka rahatsızlığıda var,geniz eti problemimiza.s. var ameliyat olacak,başka ilaçlara başladık onu kesmek zorunda kaldım.ama bana tavsiye eden arkadaşım çok memnun,onun oğluda çok sık hastalanırmış oda kreşe gidiyor umca yı kullanmaya başladığından beri hastalanma sıklığı 3 aya çıkmış.ayrıca bende doktorumuza sordum doğal ayarladımantibiyotiktir verebilirsin demişti.inşallah sende faydasını görürsün.

Canım geçmiş olsunnn :çok üzgünüm:nihayet bilen yada kullanan biri çıktı inşallah canım iyi gelir bende iki gündür kullanıyorum tadı da güzel sabahlar 5 damla akşamları 5 damla olarak ayarladım bakalım inşallah söylenenler gibbi çıkar doğal bir antibiyotik olduğunu yazmışsın dahada sevindim faydasını görelimde beraber güzel haberler veririz burdan:içelim:

Arkadaşlar bahsetmiştim umca yı aldım diyee Büyük oğluş kreşe gittiği için çok sık hastalanıyor iyileşiyor... sürekli devamm damla yı tavsiye eden arkadaşıma teşekkür edip ciddi bir araştırmaya girdim dr ,intnt umca yı aldım aldığım dönemde 1,5 yaşındaki oglumda öksürük ve burun akıntısı vardı hiçbir ilaç kullanmadan umca ya başladım tesadüfmü yoksa grçekten bu kadar etkilimi bilmem çocuğumun 3 gün içinde hiçbir rahatsızlığı kalmadi büyükte kreşe devam ediyor çok şükür:nazar:şimdilik tık yokk:nazar:bu gerçekten çok doğal bir damla ve koruyucu özelliği çok fazlaymış ,şimdilik çok memnunum inşallah böyle devam eder:hooray:

arkadaslar merhaba;aranıza yeni katildim elif ben.
peki bu ilaci yetiskinlerde kullanabiliyormu?:sm_confused:

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım o kadar güzel bir sayfaki paylaşımlar büyüdükce faydalı oluyo evet benimde bir kızım var 24/03/2004 doğumlu bende kızıma doğal yollarla beslemeyi seviyorum kızımda bu konuda hemfikiriz vitamin şurubuna başladım doktorum önermişti yaklaşık 2 aydır kullanıyorum vitagil bu vitamine başlayalı gözlemlediklrim ise iştahı daha bir arttı daha enerjik ben çok beyendim bağışıklık sisitemini desdekleyen pek çok element selenyum ve vitamin içeriyo

arkadaşlar merhaba bende kızım için kullanmıştım.çok memnun kalmıştım.eşim tıbbi mümessil olduğu için ilaçları yakından tanıyor.Mümessil arkadaşı tavsiye etmişti.En önemli özelliği çocuğunuzda veya sizde gripal bir durum hissettiğinizde önerilen miktarda (ama ateş yoksa) kullanırsanız hastalığı hemen önlüyor.İlaç alındıktan sonra biraz vücut ısısını yükselttiği için ateşliyken kullanılmaması öneriliyor.

:teytey:slm arkadaslar epeydir giremiyordum siteye aramıza yeni katılan arkadaslar da olmuş onlara burdan hoşgeldiniz diyorumm.Söylediğinizi ve benim de kullandığım UMCA adlı damla halen bende mevcut ve iki çocuğum unda çok sddetli bir sekilde hatalanmamalarını umca ya borcluyum mutlaka ufalk capta rahatsızlıklar geciriyorlar fakat issettiğim anda umca ya baslıyorum hemen duzeliyor:) resmen bagışıklık güçlendirici ben adını mucize damla koydum.Allah hepimizin yavrusunu korusun SEVGİLER

merhaba kızlar,

eski konuyu yenilemek zorunda kaldım çünkü netten ararken bu konuya rastladım..

umca yı internetteki bir doktor sık hastalanan kızım için tavsiye etti.. kızım ayda bir kez antibiyotik kullanıyor hep hasta hep hasta.. bazan kötüye gitmesin diye hemen başlıyoruz antibiyotiğe..doktora erken de götürsem gec de götürsem aynı..ilaçsız geçmiyor..şuruplarla geçmiyor..

bu umca yı kullanan var mı, nasıl kullanılıyor? içiriliyor mu? faydası var mı?

bn iki gün oldu başlayalı bakalım sonucu yazarım
bu arada oğlum 14 aylık
acaba büyük oğlumada kullansammı diye düşünüyorum
bu gün dr a sorucam

ben henuz alamdım zaten şu an antibiyotik kullanıyoruz .. bunu netten tavsiye eden doktor ayda 5 gun kullanın dedi.. o zamanı iyi ayarlamak istiyorum..

siz ne kadar kullanacaksınız?

Benim oğlumda kreşe gidiyor. Sürekli hasta :çok üzgünüm: Bu damla gerçekten işe yarıyor mu ? Bide fiyatı ne kadar merak ettim.

slmm kızlar ben gecen yıl çok kullandım bayada faydasını gordum dr um hastalanmadanda arada verebılırsın demıstı ama ben bır sıse yı bıtırdıkten sonra tekrar kullanmadım ...Siz lerde bence Dr sormadan kullanmayın derim:1no2:

Back