- 6 Eylül 2017
- 275
- 216
- 33
- 40
- Konu Sahibi Harkuladem3
-
Teşekkür ederim.doktorumuz verdi zaten.Bu arada zencefil türevi bitkileri umca ile beraber verme dedi. Bitince zencefil kullan dedi.Biz (acildeki bir doktorun önerisiyle) 1 seneye yakın kullandık 3 yaşındaki oğlum için. Şu an her gün düzenli kullanmıyorum. artık bal-zençefil-limon-tarçın kabuğu karışımım var. Bu da bağışıklık için ve bence işe yarıyor. 1 limonu kabuğuyla ve limon kadar taze zençefili kabuğu soyup ufak ufak doğruyorum. İçerisine 1 tane kabuk tarçın koyup üzerini geçecek kadar bal ekliyorum. Bebeğim hariç hepimiz her sabah 1 tatlı kaşığı alıyoruz. Hafif burun akıntısı boğaz ağrısı olursa hemen tanelerinden sıcak suya koyup demleyip tüketiyoruz. Ama gene de kırgınlık vs devam ediyorsa oğluma umca damla kendimize de sambucol efervesan kullanıyorum. (Ne zamandır ihtiyacımız olmadı ama) Sonuç olarak umcayı işe yaradığından tavsiye ederim ama zencefili de denemenizi öneririm
(Her ikisi de her ne kadar takviye olsa da doktor onayını alarak kullanın derim. İsmini görüp hemen başlamayın, doktorunuza sorun lütfen)
Iyimis 2 yaşında kullanılabiliyorsa zararı yoktur.Bende 2 yaşındaki bebeğime onun damlasını verdim dr tavsiyesi ile. İyi geldi etkilidir
Teşekkür ederimSenelerdir kullaniyorum , bagisikligi arttiriyor , hicbir zararini gormedim , 1.5 yasindaki bebegime bile veriyorum ben
Çok sagolun cevabınız icinSuya damla şeklinde karistirilanindan kullandık. Çok da faydasını gördük eşimle. Grip için aklımıza geldikçe alırız kış aylarında.
Yaa. Bilemedim şimdi. Icerigini ıyi bilmek gerekli.doktorumuz içinde alkol olduğunu bu yuzden cocuklari uyuttugunu söylemişti kullanmayın demisti..
Rica ederim.acil şifalar dilerim evladiniza da ...Çok sagolun cevabınız icin
Hastaydı o sırada verdi doktorumuz on gün kadar kullanmamızı istemişti. Çok iyi gelmişti bize çabuk toparlanmıstı.Iyimis 2 yaşında kullanılabiliyorsa zararı yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?