umay villa ile plates cd deneyen var mı

merhaba bende umay hanımın cdsinden pilates yapmaya yeni başladım.sizdeki hangi cd merak ettim

Umay hanimla irtibata geçip bana önerdiği DVD peri aldin ancak bir ebru salli samimiyeti ve hareket kabiliyetini göremedim çok cabuk sıkıldım DVD peri yaparken birde baskalatina yaptiriyor kendi anlatiyir hoslanmafim pek. Tabu bu tercih meselesi. Ben tek basima spor yapmayi zaten sevmiyorum birde boyle soğuk nevale gibi bir anlatimi var garip oldum yapmafim bir daha da bir suru de para verdim duruyor kenarda. Avantaji da var elbet ebru sallinin DVD yerinde olduğu gibi birrrr suru alet edevat istemiyor bir kirlent yastik birde havlu yeterli ama dediğim gibi daha önce ebru salli ile ufakta olsa plates yapmiskiginiz varsa size yavan gelecektir yok eğer hic plates yapmafiysaniz tavsiye ederim alin baslangiv olarak iyi bir giriş olur size.

Bütün yazdıklarına katılıyorum canım.umay villanın bed sesi, aldın nefes, demesi , başkalarına yaptırması, dvddeki hareketlerdeki ağırlık, görüntü kalitesi vs.vs.vs.beni çok itti.iki dvdsini de hiiiiiiççç sevmedim.öyle duruyor.boşuna masraf.dediğin g i bi ebru şallının masraflı olması da eksi bir yön.pilates yaparken hepsini salona yığıp yapmak da komik.hem pilates çemberini de alamadım hala.ama umay villadan daha iyi.belki umay villa iyidir ama ben sevemedim.şimdi ne umay villa ne de ebru şallı ile pilates yapıyorum.ikisi de soğuttu beni pilatesten.

Valla ben ebruyla yapıyorum :) vokta egleniyorum ama bana TV deki ptogramlati daha bir çekici geliyor acikcasi DVD Lee i kadarda zevkli değil :) ama umay villadan kat kat iti :) bu arada A101 de plates seti indirimde 20 mi 25 mi ne oradan temin edebilirsin çemberde var içeriğinde lastik küçük top büyük top pompa çember var :) ben plates ürünlerini genelde delta olarak aldin buffalo nun gecen sene setini almistim çemberini hala kullaniyorum toplatimin tipalati kayboldu tasinirken sonra delta aldin volta memnunum hatta gün gece nusanlim ben annem fil. İzlerken büyük topu koltuk niyetine kullandim filmi üstünde ziplaya ziplaya izledim çok eğlenceli :)

ben onunla çalışıyorum, memnunum özellikle aletsiz çalışması benim için büyük bir artı! her yerde hemen yapabiliyorum

umay villa isminde bi bayanın cd si varmış çok övülüyor.duyan, bilen, yapan var mı?

Slm :) bunu duymadım ama pilates ile ilgili bi eğitim reklamı gördüm facete belki bu işine yarayabilir faydalı görünüyor bende bi araştırmayı düşünüyorum :))))

Eklentiler

• image.jpg
    150,2 KB · Görüntüleme: 452
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…