- Konu Sahibi PEMBE DUNYAM
mrb kızlar..bizimde tüp bebek mecaramız 4 yıllık evlilik de aşılama 2 yıl tedavi 35 haftalık ölü dogum ve 1 düşükle başladı..en son infertili te tedavilerinde yorulmuş olarak herşeyi bırakınca kafama koymuştum ama eşimi ikna edemedim bir türlü..ve tabii antep de bu konuda iyi bir yer oldugunu düşünmüyordum..başka şehrede gidemeyecgime göre..en son gaziantep deki 2 tüp bebek merkezinden aynı gün randevu aldım..özel hastaneyi hiç düşünmedim çünkü oranın doktoruna tedaviye gitmiştim 5 ay ve sadece yapmak için yaptıgını düşünüyorum..bu arada saglıkçı arkadaşlarım bana laboratuar olarak umayı önerdiler laboratuarı yeni oldugu için cihazlar falan yeni dediler...ilk oraya gittik bizde..girer girmez herkez o kadar güler yüzlüydü ki..en başta isminizle hitap etmeleri size o kadar geven veriyorki..eşim de o anda orda ikna oldu..başladık tedaviye..herkes o kadar yardımcı olmaya calışıyordu ki..saattler falan işime uygun ayarlanıyordu 2 güne bir kan ver usg yap..yani anladım kionlarda bu bebek olsun istiyorlardı..maddi manevi hep yanımdalardı..yumurta toplanma günü cok acı çekecegimi düşündüm ama konuşurken uyudum uynadıgımda yatagımdaydım..beni nasıl kaldırdılar oraya nasıl geldim bilmiyorum..ögleden sonra cıkıpişe gitmiştim..hergün hatice hanımla konuştuk ne kadar nasıl büyüdüler diye...transfer günü herkes benden heyecanlıydı embriyolog hatice hanım hemşireler doktorum ismail bey ve ahmet bey personeller danışmanlar..kısacası herkes...tranfer oldu..arkadaşlarım bana tembihlei 1 saat merkezden ayrılma uzan seni göndermek isterler arac falan bekliyorum bekliyorum de dediler..ama transferden sonra 1.5 saat masada kaldırmadılar beni sagolsunlar..yaklaşık 3 saat falanda yatagımda yattım bu sürede hiç ayaga kalkömadım lavoba ihtiyacım için bez verdiler sagolsunlar...sonra eve geldi ve bekledik...12. gün sabah hatice hanım aradı sonuc için benden heyecanlıydı sanki..1 saate cıkacak dedim 1 saat sonra yine aradı ve sonuç pozitifdi....cok sevindik..1 gün sonra 3 kat artmıştı yani herşey yolundaydı..en son dün keseyi gördüük 1 hafta sonra da kalp atşları inşallah...rabbim kucagımızıada almayı nasip eder..biraz abarttıgımız düşünebilrsiniz ama inannın bu yazdıklarımızdan daha fazlası var...bir arkdaş umayla ilgili benzer şeyler yazdıgında nasıl bu kadar övgüde bulunabilrsin demiştim ve onunla özelden falan konuşmuştum ama şimdi bende eminim iyi ki burayı tercih etmişim..başta umay tüp bebek merkezine doktorum ismail beye embriyolog hatice hanıma..salih beye..hemşirelerime..danışman arkadaşlara..personellere yani herkese teşekkür ederim.inşallah bebegimizi hayırlısıyla kucagımıza alırız..uzun oldu ama gaziantepde merkez arayanlara fikir olsun istedim..