Novafertilde yaptırdım ben canımC A N O sen gaziantepte yaptirdin diye hatirliyorum bakar misin?
Merhaba maalesef negatifti tutmadi o hastaneyi biraktim artikMerhabaferide67
Genetik yapılan bir embriyo vardı,, nasıl sonuçlandı acaba?
Memorialda yapılmıştı değil mi?
Amin cok sagolÇok üzüldüm ama her şerde vardır bir hayır demekten başka çaremiz de yok maalesef.
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yüzünü güldürsün inşallah canım.
Merhaba bende Umay hastanesine gitmeyi düşünüyorum siz ne yaptınız gittiniz mi ?Merhaba kizlar aranizda gaziantep umay tup bebek merkezine giden varmi?
Hayir gitmedim yazin gitmayi dusunuyoruz siz hangi dr a gitmeyi dusunuyorsunuz?Merhaba bende Umay hastanesine gitmeyi düşünüyorum siz ne yaptınız gittiniz mi ?
Benim de kafam da Umay var araştırdınız mıMerhaba bende Umay hastanesine gitmeyi düşünüyorum siz ne yaptınız gittiniz mi ?
Orada dr ali bey varmis ona muayene olmaya gitmistim yaza kadar degisiklik olmazsa ali beye gidecegim bi tanidik tavsiye etmisti iyi diye duydugunu soylemistiBenim de kafam da Umay var araştırdınız mı
Daha seçemedik doktoru görüşmeye gideceğiz bugün . Sanko hastanesinede gideceğim ikisinden birisine karar vereceğiz .. umarım en hayırlısı olur .. bide özel durumdan dolayı sgk belli kısmını karşılıyormuş .raporu da Sanko hastanesinden alabiliyormuşuz .. içimize sinerse orası da olabilir doktor ismi İsmail Temur sankoda ki araştırdım ama pek bişey bulamadım o doktor hakkında .. gidip göreceğiz bakalımHayir gitmedim yazin gitmayi dusunuyoruz siz hangi dr a gitmeyi dusunuyorsunuz?
Şuan geldik bi fikir oluşturunca size yazarımBenim de kafam da Umay var araştırdınız mı
Bugün gittim doktor Ali beye çok ilgiliydi .. Sanko ile de görüştüm sorarsanız Umay daha iyi diyebilirim Cumartesi bi kaç test var olumlu olursa orada başlıyorum tedaviye siz sordukça söylerim arkadaşlar .. Ama ön görüşmemiz çok güzel olumlu geçti ..Benim de kafam da Umay var araştırdınız mı
Bugün gittim doktor Ali beye çok ilgiliydi .. Sanko ile de görüştüm sorarsanız Umay daha iyi diyebilirim Cumartesi bi kaç test var olumlu olursa orada başlıyorum tedaviye siz sordukça söylerim arkadaşlar .. Ama ön görüşmemiz çok güzel olumlu geçti ..
Evet ben memnun kaldim iyi bir hastaneMerhaba bende Umay tüp bebek merkezinde tedavi olmayı düşünüyorum siz ne yaptınız memlun kaldınız mı?
Hangi Dr şu acaba sizin kiEvet ben memnun kaldim iyi bir hastane
Dr.ali tahtaciHangi Dr şu acaba sizin ki
Umayda hangi doktora yaptırdınız tedaviyi acabaEvet ben memnun kaldim iyi bir hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?