Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Umay tup bebek merkezi
- Konu Sahibi feride67
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.448
- 298
- 8 Haziran 2013
- 56.956
- 151.281
- 898
Novafertilde yaptırdım ben canımC A N O sen gaziantepte yaptirdin diye hatirliyorum bakar misin?
- 7 Temmuz 2013
- 898
- 883
- 123
Merhaba maalesef negatifti tutmadi o hastaneyi biraktim artikMerhaba feride67
Genetik yapılan bir embriyo vardı,, nasıl sonuçlandı acaba?
Memorialda yapılmıştı değil mi?
Evet canim memorial hastanesi
- 7 Temmuz 2013
- 898
- 883
- 123
Amin cok sagolÇok üzüldüm ama her şerde vardır bir hayır demekten başka çaremiz de yok maalesef.
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yüzünü güldürsün inşallah canım.
Merhaba bende Umay hastanesine gitmeyi düşünüyorum siz ne yaptınız gittiniz mi ?Merhaba kizlar aranizda gaziantep umay tup bebek merkezine giden varmi?
- 7 Temmuz 2013
- 898
- 883
- 123
Hayir gitmedim yazin gitmayi dusunuyoruz siz hangi dr a gitmeyi dusunuyorsunuz?Merhaba bende Umay hastanesine gitmeyi düşünüyorum siz ne yaptınız gittiniz mi ?
- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
Benim de kafam da Umay var araştırdınız mıMerhaba bende Umay hastanesine gitmeyi düşünüyorum siz ne yaptınız gittiniz mi ?
- 7 Temmuz 2013
- 898
- 883
- 123
Orada dr ali bey varmis ona muayene olmaya gitmistim yaza kadar degisiklik olmazsa ali beye gidecegim bi tanidik tavsiye etmisti iyi diye duydugunu soylemistiBenim de kafam da Umay var araştırdınız mı
Daha seçemedik doktoru görüşmeye gideceğiz bugün . Sanko hastanesinede gideceğim ikisinden birisine karar vereceğiz .. umarım en hayırlısı olur .. bide özel durumdan dolayı sgk belli kısmını karşılıyormuş .raporu da Sanko hastanesinden alabiliyormuşuz .. içimize sinerse orası da olabilir doktor ismi İsmail Temur sankoda ki araştırdım ama pek bişey bulamadım o doktor hakkında .. gidip göreceğiz bakalımHayir gitmedim yazin gitmayi dusunuyoruz siz hangi dr a gitmeyi dusunuyorsunuz?
Şuan geldik bi fikir oluşturunca size yazarımBenim de kafam da Umay var araştırdınız mı
Bugün gittim doktor Ali beye çok ilgiliydi .. Sanko ile de görüştüm sorarsanız Umay daha iyi diyebilirim Cumartesi bi kaç test var olumlu olursa orada başlıyorum tedaviye siz sordukça söylerim arkadaşlar .. Ama ön görüşmemiz çok güzel olumlu geçti ..Benim de kafam da Umay var araştırdınız mı
- 5 Mart 2019
- 222
- 152
- 33
- 33
Bugün gittim doktor Ali beye çok ilgiliydi .. Sanko ile de görüştüm sorarsanız Umay daha iyi diyebilirim Cumartesi bi kaç test var olumlu olursa orada başlıyorum tedaviye siz sordukça söylerim arkadaşlar .. Ama ön görüşmemiz çok güzel olumlu geçti ..
Merhaba bende Umay tüp bebek merkezinde tedavi olmayı düşünüyorum siz ne yaptınız memlun kaldınız mı?
- 7 Temmuz 2013
- 898
- 883
- 123
Evet ben memnun kaldim iyi bir hastaneMerhaba bende Umay tüp bebek merkezinde tedavi olmayı düşünüyorum siz ne yaptınız memlun kaldınız mı?
- 5 Mart 2019
- 222
- 152
- 33
- 33
Hangi Dr şu acaba sizin kiEvet ben memnun kaldim iyi bir hastane
- 7 Temmuz 2013
- 898
- 883
- 123
Dr.ali tahtaciHangi Dr şu acaba sizin ki
- 14 Kasım 2017
- 917
- 818
- 103
Umayda hangi doktora yaptırdınız tedaviyi acabaEvet ben memnun kaldim iyi bir hastane