• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umay tup bebek merkezi

Çok üzüldüm ama her şerde vardır bir hayır demekten başka çaremiz de yok maalesef.
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yüzünü güldürsün inşallah canım.

Hayir gitmedim yazin gitmayi dusunuyoruz siz hangi dr a gitmeyi dusunuyorsunuz?
Daha seçemedik doktoru görüşmeye gideceğiz bugün . Sanko hastanesinede gideceğim ikisinden birisine karar vereceğiz .. umarım en hayırlısı olur .. bide özel durumdan dolayı sgk belli kısmını karşılıyormuş .raporu da Sanko hastanesinden alabiliyormuşuz .. içimize sinerse orası da olabilir doktor ismi İsmail Temur sankoda ki araştırdım ama pek bişey bulamadım o doktor hakkında .. gidip göreceğiz bakalım

Benim de kafam da Umay var araştırdınız mı
Bugün gittim doktor Ali beye çok ilgiliydi .. Sanko ile de görüştüm sorarsanız Umay daha iyi diyebilirim Cumartesi bi kaç test var olumlu olursa orada başlıyorum tedaviye siz sordukça söylerim arkadaşlar .. Ama ön görüşmemiz çok güzel olumlu geçti ..

Bugün gittim doktor Ali beye çok ilgiliydi .. Sanko ile de görüştüm sorarsanız Umay daha iyi diyebilirim Cumartesi bi kaç test var olumlu olursa orada başlıyorum tedaviye siz sordukça söylerim arkadaşlar .. Ama ön görüşmemiz çok güzel olumlu geçti ..

Merhaba bende Umay tüp bebek merkezinde tedavi olmayı düşünüyorum siz ne yaptınız memlun kaldınız mı?

Opr.Dr.ali tahtaci
O hastanede prof ta var hangisini istersen ben ali beyi tercih ettim hastaligim hakkinda tecrubeli oldugunu duymustum o yuzden

Back