• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uluslararası ilişkiler okuyan var mı?

ultraviolet123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
185
0
46
İstanbul
mrb ben bu sene istanbul ticaret üniversitesi uluslararası ilişkiler bölümünü kazandım bi sorum olacak benim matematikle aram pek iyi değildir ilk sene iktisat ekonomi falan var ben elimden geleni yapıcam tabi ama merak ediyorum çok zorlanır mıyım bu derslerde yoksa çok mu kafama takıyorum bilmiyorum zaten ilk sene var öbür yıllarda yok ama ya geçemezsem iki haftadır bunu düşünmekten başıma ağrılar girdi bilen biri varsa bilgilendirebilir mi?

o tip dersler farklı farklı oluyor canım kimi matematiksel kimi strateji ağırlıklı kim teorilere dayanan, ben 2. kez üniversite okuyorum ilk seferinde de iktisat dersi vardı 2. seferde de, ikisinin birbiriyle alakası yoktu, okulun ne tür bir ders vereceğine bağlı ama elinden geleni yaparsan dert edecek bir yanı kalmaz emin ol kendine güven. zaten iktisat bölümünde olmadığın için çok sıkmazlar gibi geliyor

İktisatta öyle ağır bir matematik yok ki tatlım hatta çoğu sözel diyebilirim mikroda biraz grafikler bazı formüller var o kadar onun dışında makro da hele öyle gözünde büyütülecek kadar bir matematik yok gibi nerdeyse.

Back