• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uluslararası imza kampanyası - Hayvanlar üzerindeki deneylere HAYIR

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lys

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
860
25
118
Bursa
ARKADAŞLAR...

2013 Mart ayı itibariyle bitirilmesi kararlaştırılan kozmetik sektöründeki iç parçalayıcı hayvan deneyleri, sektördeki bazı dev şirketlerin ( Loreal ve Procter & Gamble gibi) AB parlementosu üzerindeki baskıları neticesinde 2023 yılına yani 10 sene sonrasına ertelenmeye çalışılıyor. Bu durum, AB vatandaşlarınca katılım oranı yüksek olan bir imza kampanyası ile Avrupa çapında protesto edilmeye başlandı.Tüm AB ülkeleri vatandaşlarının imza vererek katıldıkları bu protestoya Türkiye'den de katılım olmasını arzu ediyoruz. Zira adı geçen kozmetik gruplarının iç parçalayıcı hayvan testleri sonrasında ürettikleri ürünler, Türkiye market raflarında ve parfümerilerinde bolca pazar payına sahipler.Bu nedenle de; kozmetik sektöründeki gereksiz, insanlık dışı, zalimce olan hayvan testlerine karşı olan bilimadamları biraraya gelerek; AB üyesi olan veya olmayan tüm ülkelerin aynı fikri paylaşan vatandaşlarının imza vererek katılabilecekleri uluslararası bir imza platformu oluşturdular. Kampanya sonucunda toplanan tüm imzalar ilgili sivil toplu örgütü (Nocruelcosmetics.org) tarafından AB parlementosuna götürülecektir.

DÜNYADA HER 26 SANİYE BİR, BİR DENEY HAYVANI TEST BİTİMİNDE UĞRADIĞI İŞKENCEDEN ÖTÜRÜ ÖLMEKTEDİR.
(YouTube - Broadcast Yourself. üzerinde ‘animal testing for cosmetics’ olarak aratıldığında yüzlerce işkence videosuna denk geleceksiniz,midesi ve vicdanı olan hiç kimse bu videoları sonuna kadar izleyemez...:(
SİZ DE BİR İMZA İLE BU AKILALMAZ VAHŞETE DUR DEYİN!

İMZA İÇİN: Say NO to CRUEL COSMETICS | No Cruel Cosmetics (KOPYALAYIP,YAPIŞTIRIN)

UNUTMAYIN! HER CANLININ YAŞAM HAKKI KUTSALDIR...

GÜZELLEŞMEK UĞRUNA HAYVANLARIN İŞKENCEYE MARUZ KALMASI VE TEST BİTİMİNDE KATLEDİLMESİ İNSANLIK SUÇUDUR!
İMZA KATKILARINIZLA HAYVANLARA UYGULANAN BU VAHŞET SONA ERSİN!

Son düzenleme:
Kızlar, lütfen...
HER ŞEY çocuk doğurmak, makyaj yapmak, kaynana ile kavga etmek, eşi evde tutmak için stratejiler üretmek, nişanlık beğenmek vs vs vs değildir..........
BAZI ŞEYLER, annelik duygusu bahsedilmiş olan (yaratandan dolayı) biz kadınların duyarlı olmasını gerektiriyor.

heraklia arkadaşımın da söylediği gibi; tüm bu vahşete hayır demenin yolu ;aşağıdaki yazımda da belirttim gibi(Nocruelcosmetics.org),petition sign up kısmından geçiyor...herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum....lütfen bu topiğin linkini forum içinde başka kişilere de ulaştırmaya gayret ediniz,,,,zira forumda bulmak yolda altın bulmak kadar zor!!!

imzamızı verdik arkadaşlar

bende verdim
umarım güzel sonuçlanır

seni sonuna kadar destekliyorum lys arkadaşım. böyle ulvi bir çalışma yaptığın için üyeliğin dondurulmuş. çok üzüldüm.

Şuana kadar kulladığım markaların böyle bi vahşete dahil olduklarını bilmiyordm ne yazık ki.. Yalnız deney yapmayan markaların yarısı bile Türkiye de yokken kafamızı nereye çevirsek yığınla deney yapan markalar mecvut ve herkes bunun bilincinde değil. Durum böyleyken başarı elde etmek güçleşiyo doğrusu..
Ben de öğrendikten sonra internetten bu markalar hakkında araştırmalar yaptım ve elimden geldiğince çevremde bahsedip duyurmaya çalışcm. Sırf biz güzel görünelim diye hayvanların türlü işkencelere maruz kalmasına vicdanım el vermiyor..
Bu amaç için bi sitenin olması güzel en azından bunları söylemekle kalmamış oluruz formu doldurdum umarım faydası dokunur ve bu işkence sona erer artık..

ARKADAŞLAR...

2013 Mart ayı itibariyle bitirilmesi kararlaştırılan kozmetik sektöründeki iç parçalayıcı hayvan deneyleri, sektördeki bazı dev şirketlerin ( Loreal ve Procter & Gamble gibi) AB parlementosu üzerindeki baskıları neticesinde 2023 yılına yani 10 sene sonrasına ertelenmeye çalışılıyor. Bu durum, AB vatandaşlarınca katılım oranı yüksek olan bir imza kampanyası ile Avrupa çapında protesto edilmeye başlandı.Tüm AB ülkeleri vatandaşlarının imza vererek katıldıkları bu protestoya Türkiye'den de katılım olmasını arzu ediyoruz. Zira adı geçen kozmetik gruplarının iç parçalayıcı hayvan testleri sonrasında ürettikleri ürünler, Türkiye market raflarında ve parfümerilerinde bolca pazar payına sahipler.Bu nedenle de; kozmetik sektöründeki gereksiz, insanlık dışı, zalimce olan hayvan testlerine karşı olan bilimadamları biraraya gelerek; AB üyesi olan veya olmayan tüm ülkelerin aynı fikri paylaşan vatandaşlarının imza vererek katılabilecekleri uluslararası bir imza platformu oluşturdular. Kampanya sonucunda toplanan tüm imzalar ilgili sivil toplu örgütü (Nocruelcosmetics.org) tarafından AB parlementosuna götürülecektir.

DÜNYADA HER 26 SANİYE BİR, BİR DENEY HAYVANI TEST BİTİMİNDE UĞRADIĞI İŞKENCEDEN ÖTÜRÜ ÖLMEKTEDİR.
(YouTube - Broadcast Yourself. üzerinde ‘animal testing for cosmetics’ olarak aratıldığında yüzlerce işkence videosuna denk geleceksiniz,midesi ve vicdanı olan hiç kimse bu videoları sonuna kadar izleyemez...:(
SİZ DE BİR İMZA İLE BU AKILALMAZ VAHŞETE DUR DEYİN!

İMZA İÇİN: Say NO to CRUEL COSMETICS | No Cruel Cosmetics (KOPYALAYIP,YAPIŞTIRIN)

UNUTMAYIN! HER CANLININ YAŞAM HAKKI KUTSALDIR...

GÜZELLEŞMEK UĞRUNA HAYVANLARIN İŞKENCEYE MARUZ KALMASI VE TEST BİTİMİNDE KATLEDİLMESİ İNSANLIK SUÇUDUR!
İMZA KATKILARINIZLA HAYVANLARA UYGULANAN BU VAHŞET SONA ERSİN!

Kürk vahşetiyle beraber bunu da sonuna kadar dastekliyorum,linke giremiyorum google dan girmeye çalıştım yine başka sayfalar açılıyor,bilgisi olan var mı?Nasıl bende imza atabilirim.

slm,,5 aydır yoktum,,,,hayvanlarla ilgili kampanya linkleri serbest mi bırakılmış acaba,artık?ben bu yüzden 5 aylık siteye girmeme cezası almıştım da,,,,bugün doldu ceza,,,,etrafı kolaçan ediyim derken,link cennetleri gözüme ilişti,,,,

Kürk vahşetiyle beraber bunu da sonuna kadar dastekliyorum,linke giremiyorum google dan girmeye çalıştım yine başka sayfalar açılıyor,bilgisi olan var mı?Nasıl bende imza atabilirim.

slm,,,,bu linki 5 ay önce ben bırakmıştım,,,,o nedenle site bana 5 aylık girmeme cezası vermişti,site kurallarını ihlal ettiğim gerekçesi ile fakat şimdi görüyorum ki,link kaldırılmamış ve çalışıyor,,imza atamadıysanız lütfen burdan yine deneyin,,,,ben denedim,çalışır durumdaydı az evvel,,,duyarlılığınız adına teşekkürler,,,bu sitede hayvanseverleri bilgilendireceğim diye başıma gelmeyen kalmamıştı,,5 aylık ceza da cabası,,,,sizn gibileri görmek,biraz umut kaynağı oldu şuan benim için,,,,:46:

slm,,,,bu linki 5 ay önce ben bırakmıştım,,,,o nedenle site bana 5 aylık girmeme cezası vermişti,site kurallarını ihlal ettiğim gerekçesi ile fakat şimdi görüyorum ki,link kaldırılmamış ve çalışıyor,,imza atamadıysanız lütfen burdan yine deneyin,,,,ben denedim,çalışır durumdaydı az evvel,,,duyarlılığınız adına teşekkürler,,,bu sitede hayvanseverleri bilgilendireceğim diye başıma gelmeyen kalmamıştı,,5 aylık ceza da cabası,,,,sizn gibileri görmek,biraz umut kaynağı oldu şuan benim için,,,,:46:

Biraz uğraştıktan sonra imzayı attım bende.
Bir kaç olay dışında(kürk-ipek yapımı-bal mumu-sirk hayvanları-fok katliamları-yunuslar) hayvanların deneyler için böylesi bir vahşete maruz kaldığını bilmiyordum ve bu site aracılığıyla öğrenmeye başladım.
Bu nedenle asıl ben teşekkür ederim size.

Biraz uğraştıktan sonra imzayı attım bende.
Bir kaç olay dışında(kürk-ipek yapımı-bal mumu-sirk hayvanları-fok katliamları-yunuslar) hayvanların deneyler için böylesi bir vahşete maruz kaldığını bilmiyordum ve bu site aracılığıyla öğrenmeye başladım.
Bu nedenle asıl ben teşekkür ederim size.

rica ederim,,,,,hayvanların menfaatini düşünmek özel ve teşekküre şayan bişiy değil,,,istiyorum ki herkes hayvan deneylerinin sanıldığı gibi bir enjektör ve ufak bir beyaz fareden ibaret olduğunu düşünüp,büyük yanılgılara düşmesin....HAYVAN DENEYLERİNİN GÜNÜMÜZDE ALDIĞI BOYUT FELAKETTİR....YOUTUBE SİTESİNDE ANİMAL TESTİNG FOR COSMETİCS DİYE ARATAN HERKES OLAYIN VAHİM BOYUTLARINI GÖREBİLİR,,TABİ KADIN OLUP DA BU VİDEOLARI SONUNA KADAR İZLEYEBİLEN ÇIKARSA,,,,BEN BOĞAZ KÖPRÜSÜNDEN ATLARIM!

rica ederim,,,,,hayvanların menfaatini düşünmek özel ve teşekküre şayan bişiy değil,,,istiyorum ki herkes hayvan deneylerinin sanıldığı gibi bir enjektör ve ufak bir beyaz fareden ibaret olduğunu düşünüp,büyük yanılgılara düşmesin....HAYVAN DENEYLERİNİN GÜNÜMÜZDE ALDIĞI BOYUT FELAKETTİR....YOUTUBE SİTESİNDE ANİMAL TESTİNG FOR COSMETİCS DİYE ARATAN HERKES OLAYIN VAHİM BOYUTLARINI GÖREBİLİR,,TABİ KADIN OLUP DA BU VİDEOLARI SONUNA KADAR İZLEYEBİLEN ÇIKARSA,,,,BEN BOĞAZ KÖPRÜSÜNDEN ATLARIM!

İzleyemeyeceğimi bildiğim için hiç açmıyorum bile... Bir kere tesadüfen youtube da yabancı bir videoya rastlamıştım MC Donalds daki civcivlere yapılan işkencelerle ilgili bırakın izlemeyi şu an burada yazamıyorum bile...:47::50::50::50::50: O günden sonra asla MC Donalds denen iğrenç yerden birşey yemedim... Zaten fast foof sevmem iyice nefret ettim önünden geçerken bile tiksiniyorum o yerden........................

hiçbir canlı kasten öldürülmeyi hak etmiyor onları vahşi yapan yine insandır lütfen bir imzada sizler verin imzanızı verirseniz destek olmuş olacaksınız arkadaşlar

Yaşam Hakkına Saygı - 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Deklarasyondur

imza atan herkese teşekkürler bu siteye malesef ki her gün yeni bi katlıyam sapıklık işkenceye maruz kalmıs canlılar oluyor imzalarımızı eksik etmeyelim

Back
X