Site kurallarina riayet edildigi sürece, kim nasil isterse öyle konu acar.
Konumda, konu basligimda gayet uygun, zaten sorun olsa merak etmeyin Mune hanim müdahale ederdi.
Yilmaz Özdil, ulusalcilarin honuna gitmeyen birsey söylemis mi? Söylemis.
Bunun icin ulusalcilardan bir yigin hakaret ve asagilama mesaji almis mi? Almis.
O halde konuda yanli bir taraf yok.
Konunun özüde baslikta ki gibi zaten.
"ulusalciysan, hep elestireceksin, kendi düsüncelerin eger uymuyorsa söylemeyeceksin" bu kadar basit.
Mune hanim isini yapiyor, ögretmeye gerek yok!
başlıkta bir genelleme yok.ulusalcıların çoğu tarafından sevilen ve beğenilen bir yazarın en ufak değişiminde anında desteğini çeken ve çirkinşelen bir kesime ithafen yazılmış bir yorum var sadece
ulusalcık devletin bütünlüğünü koruyan laik sosyal ve hukuk devletini benimseyen tek bayrak tek dil tek devlet fikrini benimseyen Atatürk milliyetçiliğini ve Türkiye cumhuriyetine vatandaşlık bağıyla bağlanan herkes Türktür fikrini savunan bir akımdır....bunu benimseyenler ulusalcıdır.......ulusalcı olmayanlar sizler bu fikri savunamıyor musunuz yoksa.......
Evet o yorumu ben yaptım.Neden yaptım biliyor musunuz?Haberi inandırıcı bulmadım da ondan.Yılların Cerrahpaşa'sı,Hacettepe'si dururken,tam da seçim öncesi herkes reklam için ne yapacağını şaşırmışken,bu üniversitenin hem de %100 başarı oranıyla böyle bir şey yapmış olmasını inandırıcı bulmadım.Ha inşallah doğrudur ben yanılıyorumdur da bu kanser illleti yüzünden kimsenin ocağına ateş düşmez bir dahaKonu başlığıyla ilgili yorumlar yapmasanız artık, olayı kişisel aldığınız için tahrik edici diyorsunuz ama misal http://www.kadinlarkulubu.com/turki...sitesi-kansere-careyi-buldugunu-acikladi.html bu topik başlığı hiç taraflı, tahrik edici değil ama üniversitenin adı sebebiyle adında keramet var denmiş, içeriğe değil üniversitenin adına atıf yapılmış, oysa orda önemli olan bir üniversitenin birçok kanser hastasına umut olacak bir buluşa imza atmış olması.
Ülkemizde böyle güzel şeylerin olması hepimizi gururlandırmalı. İsimlere değil, yapılanlara odaklı olmalıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?