Zavalli Yilmaz Özdil, gecen gün Halktv de, Esad i elstirmis ve Basbakana destek vermis.
Vay efendim sen misin bunu yapan..
Bakin ulusalcilardan ne tepkiler aldi....
En sert Tepkiyi Basta Aysenur Arslan veriyor ve;
Kimin ne oldugunu biliyor herkes diyor..:)
Arkasindan bir yigin mesaj ve iste Ulusalcilarin Yilmaz Özdil icin söyledikleri;
"Kaç para aldın RTE'den? Tayyip'in avukatı"
"Başbakan'a yağ çekerek sempati kazanmak istemişseniz, buna değmezsiniz"
"En sevdiğim gazeteciydin, adın üstünde yoz, Tayyip seni de korkuttu demek ki, Allah belanı versin"
"Sizi ne zaman satın alacaklar diye bekliyorduk, sizi dinlerken ağlamamak için zor tuttum kendimi, bundan sonra gazete almayacağım, köşe yazısı okumayacağım"
"AKP'nin köpeği, satılmış. Seni adam yerine koyuyorduk, bugünden itibaren tarihin çöplüğüne atıyoruz"
"Esad tarafından yönetilmeyi AKP tarafından yönetilmeye tercih ederim"
"Seni okuduğum için kendimden utanıyorum, bundan sonra okursam namerdim"
"En büyük hayal kırıklıklarımdan biri olarak tarihe yazıldın, sen başbakanın avukatı mısın, seni okuduğum günlere lanet ediyorum, yalakaların en dibindesin"
"Cemaatin sözcüsü müsün? Müslüman Kardeşler'in avukatı olmak sana mı kaldı, kim verdi sana bu talimatı?"
"RTE'yi savundun, içime sindiremedim"
Yilmaz Özdil bu insanlarla ortak düsüncedeydi, en ufak bir " kendi bildigi dogruyu" söylediginde geldigi noktaya bakin.
Bu icler acisi durumdan daha icler acisi olan ne biliyor musunuz?
Bu yazilanlardan ve lincten sonra Özdil bugün bir yazi kaleme aldi ve
"Türkiye artik din devletidir" dedi, peki nicin din devleti olmus biliyormusunuz?
Basörtüsü serbest kaldigi icin.
Ve ben diyorum ki; Yahu basörtüsü sen nelere kadirmissin beaaa. Bir kadinin basörtüsü koca devleti bile sekilden sekile sokuyor ne yaman birseymis bu basörtüsü ya.
Sayin Özdil, belliki tabanla zit düsmek istememis, "dogru bildigi düsüncelerini dile getirmis olsa bile" aforoz edilmesini engellemek icin basörtülü kadindan dem vurmus..Yazik ya cok yazik...
Vay efendim sen misin bunu yapan..
Bakin ulusalcilardan ne tepkiler aldi....
En sert Tepkiyi Basta Aysenur Arslan veriyor ve;
Kimin ne oldugunu biliyor herkes diyor..:)
Arkasindan bir yigin mesaj ve iste Ulusalcilarin Yilmaz Özdil icin söyledikleri;
"Kaç para aldın RTE'den? Tayyip'in avukatı"
"Başbakan'a yağ çekerek sempati kazanmak istemişseniz, buna değmezsiniz"
"En sevdiğim gazeteciydin, adın üstünde yoz, Tayyip seni de korkuttu demek ki, Allah belanı versin"
"Sizi ne zaman satın alacaklar diye bekliyorduk, sizi dinlerken ağlamamak için zor tuttum kendimi, bundan sonra gazete almayacağım, köşe yazısı okumayacağım"
"AKP'nin köpeği, satılmış. Seni adam yerine koyuyorduk, bugünden itibaren tarihin çöplüğüne atıyoruz"
"Esad tarafından yönetilmeyi AKP tarafından yönetilmeye tercih ederim"
"Seni okuduğum için kendimden utanıyorum, bundan sonra okursam namerdim"
"En büyük hayal kırıklıklarımdan biri olarak tarihe yazıldın, sen başbakanın avukatı mısın, seni okuduğum günlere lanet ediyorum, yalakaların en dibindesin"
"Cemaatin sözcüsü müsün? Müslüman Kardeşler'in avukatı olmak sana mı kaldı, kim verdi sana bu talimatı?"
"RTE'yi savundun, içime sindiremedim"
Yilmaz Özdil bu insanlarla ortak düsüncedeydi, en ufak bir " kendi bildigi dogruyu" söylediginde geldigi noktaya bakin.
Bu icler acisi durumdan daha icler acisi olan ne biliyor musunuz?
Bu yazilanlardan ve lincten sonra Özdil bugün bir yazi kaleme aldi ve
"Türkiye artik din devletidir" dedi, peki nicin din devleti olmus biliyormusunuz?
Basörtüsü serbest kaldigi icin.
Ve ben diyorum ki; Yahu basörtüsü sen nelere kadirmissin beaaa. Bir kadinin basörtüsü koca devleti bile sekilden sekile sokuyor ne yaman birseymis bu basörtüsü ya.
Sayin Özdil, belliki tabanla zit düsmek istememis, "dogru bildigi düsüncelerini dile getirmis olsa bile" aforoz edilmesini engellemek icin basörtülü kadindan dem vurmus..Yazik ya cok yazik...
Son düzenleme: