-
- Konu Sahibi dolunay melek
2. Neden olmamış peki araştırdılar mı?İlk transferde 11-12 arası bir ücret ödemiştim diye hatırlıyorum. Transfer sonrası da progestan fitil, progestan iğne, estrofem, kan sulandırıcı hap ve folik asit kullandım ama maalesef 2. Transferim de negatif sonuçlandı
Hayır özellikle belirtmeme rağmen herhangi bir araştırma yapmadılar. Tekrar sıraya gir dediler.2. Neden olmamış peki araştırdılar mı?
Araştırması lazım ama neden vardır ilaHayır özellikle belirtmeme rağmen herhangi bir araştırma yapmadılar. Tekrar sıraya gir dediler.
Evet başhekimliğe yazı yazmıştım ama hala bir dönüş sağlanmadı maalesef. Siz başladınız mı tedaviye?Araştırması lazım ama neden vardır ila
Evet 1 ay sonra trasferEvet başhekimliğe yazı yazmıştım ama hala bir dönüş sağlanmadı maalesef. Siz başladınız mı tedaviye?
Hakkınızda hayırlısı olsun kaç embriyo dondurulduEvet 1 ay sonra trasfer
5 adeti en sonHakkınızda hayırlısı olsun kaç embriyo donduruldu
Maşallah çok sevindim senin adına inşallah ilk transferinde tutunur5 adeti en son
5 adet denildi sizin ne kadar donduruldu ?5 adeti en son
Benim 2 tane embriyom vardı ikisi de tutunmadı maalesef5 adet denildi sizin ne kadar donduruldu ?
Nedeni var mı peki ?Benim 2 tane embriyom vardı ikisi de tutunmadı maalesef
Nedeni araştırılsın dedim senin isteğinle olmaz dediler. Başhekimliğe dilekçe yazdım araştırmadılar başka yerde tedavi ol dedilerNedeni var mı peki ?
Yumurta toplama işleminden sonra 2 adetiniz ne kadar sürede oldunuz ?Benim 2 tane embriyom vardı ikisi de tutunmadı maalesef
Başhekimlikten geri dönüş sağlanmadı mı acaba tarafınızaNedeni araştırılsın dedim senin isteğinle olmaz dediler. Başhekimliğe dilekçe yazdım araştırmadılar başka yerde tedavi ol dediler
Dönüş sağladılar rapor çıkartmışlar fakat bana rapor çıkarıldıktan artalama 20 gün sonra dönüş sağladılar. Ve rapor süresi 6 dediler ama ilaç raporunun süresi 1 aymış ve bana bunu söylemediler. İlaç raporumu boş yere yaktılar tüp bebek raporu da birsürü şart koşarak yazmışlar o da bir işe yaramadı uğraşmayın yaniBaşhekimlikten geri dönüş sağlanmadı mı acaba tarafınıza
Merhaba ürolojinin doktorunun adını unuttum ama özel muayenehanesi var oraya gidip imzalatabilirsinizÜrolojiden rapor çıkarmak için tam olarak ne yapmak gerekiyor ve ne kadar sürüyor acaba? Uzun sürüyorsa hızlandırmanın bir yolu var mı?
Teşekkürler Hakan Kılıçarslan mış adı da halledeceğim inşallah...Merhaba ürolojinin doktorunun adını unuttum ama özel muayenehanesi var oraya gidip imzalatabilirsiniz