Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uludağ Üniversitesi hastanesinde Aşılama olan varmıı
- Konu Sahibi blog
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?EvetBen bu ay olacağım siz oldunuz mu
17 de oldumNe zaman oldunuz ben yarın hastaneye gidicem kontrole ilaç kullanımım bitti
Benim çarşamba beli olucak sonuç ama pek belirtim kalmadıBende pazartesi olucam belirtiler neler ne zaman sonuçlanacakmış
Aşılama sonrası ilişki önerildi mi sizeBenim çarşamba beli olucak sonuç ama pek belirtim kalmadı
Bana önerildi ama internete bakınca da bi kaç kişi aşılamadan 2 gün sonra ilişki önermişler siz nasıl yaptınız
Normal hayata devam dediAşılama sonrası ilişki önerildi mi size
Bana önerildi ama internete bakınca da bi kaç kişi aşılamadan 2 gün sonra ilişki önermişler siz nasıl yaptınız
- 30 Mart 2022
- 161
- 40
- 28
Hormon testleri ve hsg istiyorlar durma göre bilgi veriyorlarKızlar süreçle ilgili bilgi verir misiniz haziranın 13 de infertileden randevu aldım nasıl ilerliyecek hiç bi bilgim yok
- 30 Mart 2022
- 161
- 40
- 28
Evet ediyorlar ama elinizde veri olsun görmek istiyorlarDaha önce çekilmiş hsg kabul ediyorlar mı
Yani veri derken ben balıkesir unv hastanesinde çektirmiştim elimde sadece cd var onu kabul ederler mi yoksa çıktı mı almak gerekir? Birde infertiliteden randevu aldım ne istiyorlar tahlil olarak adetimin son gününe randevu bulabildim. Dışarıdan spermiyogram tahlilini kabul ediyorlarmı yeni yaptırdıkEvet ediyorlar ama elinizde veri olsun görmek istiyorlar
OlmadıMerhaba sonuç belli mi
EvetHayırlısı olsun inşallah bu ay okur Bu ay tekrar aşılamayamı başlayacaksınız