ultrosonda bebek ne zaman görülür

fatmaemr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2012
412
1
66
Şanlıurfa
merhaba. ben en son 2 aralıkta adet olmuştum. 19 ocakta kan testi yaptırdım ve beta hcg 1102 çıktı. adet günlerimde düzensizdi.
doktor folik asit verdi. o zaman ultrosonda görülmedi. doktora gideli 2 hafta oldu. şimdi gitsem acaba bebek karnımdan ultrosonla görünürmü?? kaç haftalık olmuştur?? cevaplara şimdiden teşekkürler..

mrh benim 2 aylık belki 2 3 gün kalmış 2. ayı tamamlamaya görmüştük gitsen bir sorun yoksa ki inş yoktur görünür

ultrosonla görünse ne güzel olur.. böyle merak ediyorum ve başka türlü muayene olmakta istemiyorum. doktor ne kadarlık olduğunuda söylemedi. 1 haftaya kadar gitcem olmazsa..

canım heyecanını çok iyi anlıyorum şimdi gidebilirsin sadece küçücük bir fasulye tanesi kadardır egerki hesaplamaların dogru ise.doktorun keseyi gördümü daha önceki kontrolünde eger gördü ise ve gebeligi dogruladı ise yaklaşık 7 haftalık gebe olmalısın.yani kontrole gitsen görürüsün bebegini içini ferah tut daha çok küçük oldugu için anlayamazsın ama ilerki haftalarda ne kadar hızlı büyüdüğünü gördüğünde korkularının ne kadar yersiz oldugunu anlayacak ve daha başka heyecanlar saracak

canım eğer son adet tarihin 2 aralık ise hesaplara göre 9 hafta 1 günlük hamilesin.keseyi gördünüz mü?? büyük ihtimal bu sıralar bebişini görebilirsin hatta kalp atışlarını duyabilirsin.doktorun bu konuda bilgi vermedi mi şu tarihte gel falan diye??

merhaba. ben en son 2 aralıkta adet olmuştum. 19 ocakta kan testi yaptırdım ve beta hcg 1102 çıktı. adet günlerimde düzensizdi.
doktor folik asit verdi. o zaman ultrosonda görülmedi. doktora gideli 2 hafta oldu. şimdi gitsem acaba bebek karnımdan ultrosonla görünürmü?? kaç haftalık olmuştur?? cevaplara şimdiden teşekkürler..

canım bende 23 ocakta kan verdim 1177 çıktı 25 ocakta verdim 2260 çıktı,27 ocakta karından ultrasonda kese görünmedi dr henüz erken 10-15 gün sonra gel dedi,bende biraz araştırma yaptım karından ultarasonla görünmesi için bhcg 6500 üstü olmalıymış,bende şu an biraz endişeliyim ama ağrım ve lekelenmem olmadığı için rahtım biraz ,salı randevum var bebeği görmeyi umut ediyorum,umarım sende en kısa zamanda görürüsün anne olmak ne zormuş değil mi galiba hayatımız boyunca bebklerimiz için endişelenicez :DD

Merhabalar;bende hamileliğimi cok erken farketmiştim adetin 1 gün geçtiğinde gitmişim adetimi yanlıs hesapladığım için :) ama bhcg değerlerim 88-153-286(30.01.2012)-1500(04.02.2012)-3890(06.02.2012) olarak artıyor. Ancak bhcg 1500 ken doktora gittiğimde keseyi gördü ancak "bebeği göremiyoruz biraz daha bekleyelim ama dedi
1500 ün üzerinde bebeği göremediğimizde dış gebelikten şüphelenebiliyoruz" dedi. İnt. çok fazla araştırma yaptık dış gebelik için benim hiç bir belirtim yok akıntım yok, ağrı sancı az var,vs vs. bazı yerlerde geç döllenme olduğunda rahime geç inebiliyormus bebek. Kafam çok karışık. Yarın başka bir doktora gideceğiz belki ultrason cihazı eskidir o yüzden görememiştir, dedik kendi kendimize. umarım görebiliriz. Bilgisi olan var mı bu konu ile ilgili?

canım gebelik kesesi ultrasonda görülür bebek kalp atımları ise genelde 8-9 haftalarda görülür.

Merhabalar;bende hamileliğimi cok erken farketmiştim adetin 1 gün geçtiğinde gitmişim adetimi yanlıs hesapladığım için :) ama bhcg değerlerim 88-153-286(30.01.2012)-1500(04.02.2012)-3890(06.02.2012) olarak artıyor. Ancak bhcg 1500 ken doktora gittiğimde keseyi gördü ancak "bebeği göremiyoruz biraz daha bekleyelim ama dedi
1500 ün üzerinde bebeği göremediğimizde dış gebelikten şüphelenebiliyoruz" dedi. İnt. çok fazla araştırma yaptık dış gebelik için benim hiç bir belirtim yok akıntım yok, ağrı sancı az var,vs vs. bazı yerlerde geç döllenme olduğunda rahime geç inebiliyormus bebek. Kafam çok karışık. Yarın başka bir doktora gideceğiz belki ultrason cihazı eskidir o yüzden görememiştir, dedik kendi kendimize. umarım görebiliriz. Bilgisi olan var mı bu konu ile ilgili?

canım beta hcg 1500 daha bebeğin çok küçük pıhtı kadar görememesi normal benim hcg 21415 kesse görüldü bebek görülmedi daha ultrason hcg ye göre görmez gebelik haftan önemli sen gebelik haftanı hesapla 8-9 haftalıkken git inşallah bi sıkıntı yoksa bebeğin görülür.

Back
X