- 2 Mayıs 2018
- 196
- 34
- 27
-
- Konu Sahibi Pamuk_prenses_
Kan verince hcg yüksek cikinca yapmiyorlarmi?yaparlar ama en garamtisi için reglin gecikmesinin 10.günü gidin. cünkü 4.haftada görememe ihtimalleri var
doktora değişir, benim doktorum 4.haftada bi şey göremeyiz strese girmeye gerek yok dedi yapmadı
Hcg cikinca ne yapmadı lazim maruz görün lütfen Türkiye Almanya’dan geldimde6. Haftaya kadar gitmeniz çok gerekli değil bence.
bende 600 küsürken baktı ama göremedi. regl gecikmesinin 2.günüydü. en garantisi için doktorlar regl gecikmesinin 10.gününe randevu alın diyor bu yüzden. ben sonrasında öyle yapmistim ve direkt keseyi görmüstük. yani doktor bakar onda sorun yok ama kese vs görünmezse siz bosuna stres yasarsınızKan verince hcg yüksek cikinca yapmiyorlarmi?
Bi şey yapmanız lazım değil, 5-6 hafta civarlarında kese görünür 6-7 hafta civarlarında da kalp atışı duyulur, garanti olsun her hafta aynı stresle uğraşmayayım diyorsanız 7. Haftanın başlarında gidin istersenizHcg cikinca ne yapmadı lazim maruz görün lütfen Türkiye Almanya’dan geldimde
Almayandan yeni geldigim icin tam bilmiyorum hcg vericem diktorla konuşcammi hiç bilmiyorum birseybende 600 küsürken baktı ama göremedi. regl gecikmesinin 2.günüydü. en garantisi için doktorlar regl gecikmesinin 10.gününe randevu alın diyor bu yüzden. ben sonrasında öyle yapmistim ve direkt keseyi görmüstük. yani doktor bakar onda sorun yok ama kese vs görünmezse siz bosuna stres yasarsınız
hcg verin değeriniz 2500-3000 olunca gidersiniz doktoraAlmayandan yeni geldigim icin tam bilmiyorum hcg vericem diktorla konuşcammi hiç bilmiyorum birsey
Hcg cikinca ne yapmadı lazim maruz görün lütfen Türkiye Almanya’dan geldimde