Ultrasonla ilgili bakabilir misiniz acil

1. si ultrasonla bakarmısınız diye okudum başlığı sıcaktan beynim uçmuş.
2.si hayıt otu çayı için.bende de oluyor.evlenince pko teshisi koyabilirler.şimdiki aklım olsa ben şeker hastalarının yaptığı diyetlerden yapardım.ayrıca çörek otu yağıda iyi geliyor.

Himm o zaman hormon sorunun yok demek ki.
Tüyler için lazer epilasyon tavsiye ederim bu arada ben ev tipi aldım çok memnunum :)
Erkeklik hormonum yüksek, tiroid hormonum az çıktı. Sanırım iyi bir doktora ihtiyacım var. Sizin kistler sonra nasıl yok oldu? Ben de ev tipi lazer için para biriktiriyordum sonra harcadım parayı :)

Hayıt otunu duymamıştım araştıracağım. Kistlere mi iyi geliyor?

Erkeklik hormonum yüksek, tiroid hormonum az çıktı. Sanırım iyi bir doktora ihtiyacım var. Sizin kistler sonra nasıl yok oldu? Ben de ev tipi lazer için para biriktiriyordum sonra harcadım parayı :)

Yok olmadi ki :) tam 5 sene dogum kontrol hapi kullandim bebek isteyince biraktim 2 sene olmadi sonra cok şükür dogal yollarla oldu. Bebek dogdugundan beri cok şükür şikayetlerim azaldi ama tabi hala kistler var...

Yok olmadi ki :) tam 5 sene dogum kontrol hapi kullandim bebek isteyince biraktim 2 sene olmadi sonra cok şükür dogal yollarla oldu. Bebek dogdugundan beri cok şükür şikayetlerim azaldi ama tabi hala kistler var...
Geçmiş olsun inşallah tamamen kurtulursunuz. Ben de soğan kürü yaptım yanlış yapmışım bir daha yapacağım bir kaç ay sonra

Geçmiş olsun inşallah tamamen kurtulursunuz. Ben de soğan kürü yaptım yanlış yapmışım bir daha yapacağım bir kaç ay sonra

Sen de insallah kurtulursun canım. Sogan kurunu cok ovuyorlar ama bende o ise yaramadi belki ben de yanlis yaptim bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…