Ultrasonla ilgili bakabilir misiniz acil

umitvar olmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
34
Puanlar
38
Kızlar ben bekarım. Geçtiğimiz aylarda yumurtalıklarımda kist çıktı. Şimdi tedavi olmak için doktora geldim. Şikayetlerimi söyledim. Göğsümde, yanak, göz çevresi, sakal bölgelerimde tüyler var her geçen gün çoğalıyorlar. Mecbur alıyorum. Doktora da söyledim sende bişey yok dedi. Alıyorum o yüzden dedim. Anlamıyorumki kıllarımı görcek diye almasam maymun gibi gezmem gerekir. Asıl sormak istediğim şey şu: şimdiye kadar girdiğim ultrasonlarda hep sıkışık olmam söylendi. Bu doktor ise ultrasona aldı hemen sıkışık değildim. Aleti iki defa oynattı kist falan yok dedi. Kan tahlili istedi sadece. Yani doktordan iyi bilecek değilim ama bana garip geldi. Öğlen tekrar gideceğim sonuç göstermeye. Sıkışık gidip tekrar bakmasını isteyeyim mi yoksa saygısızlık mı yapmış olurum?

Evet bol su icmen soylenir oncesinde. Altina yapacak duruma gelmelisin. Baska bir doktora neden gitmiyorsun.

Su içmeden de gorunuyor

Sen başka bi doktora muayene ol bence...

Bir de çok acele ettirdi hep mi böyle bu doktor bilmiyorum. Herşey hızlı hızlı oldu. Atlı kovalıyo gibiydi gerçekten.

Bence başka bi ilçeye git. Hatta başka bi şehre.
Ben de öyle kostur kostur hadi kalk giyin diyen kadın doğumculara sinir oluyorum.

Ve idrara ne kadar sıkışık olursan o kadar net görünür.

bende aynı şikayetten gidiyorum. doktorum sıkışık olmadığım zaman her defasında hiç sıkılmadan su iç gel diyo bana. su içmeden görünmesi mümkün değil gibi sanki. başka bir doktora gitseniz?

Kızlar diğer ilçe hastaneleri yoğun 15 günden evvel sıra yok. Benim durumum acil kahverengi akıntı ve ağrılarla baş edemiyorum artık. zaten ay sonunda taşınacağım başka şehire. Orda üniv. Hastanesine gideceğim ama şu an geçici de olsa şikayetlerimin son bulması için gittim mecbur. Yoksa normal zamanda hep diğer ilçe hastanelerine gidiyordum.

Tüp bebeğin var o uzun tedavi sürecinde sadece transferde sıkışık ol dediler

Onun dışında tüm yumurta takip vs aşamasında normal baktılar

Şimdi sonuç gösterdim yine aynı ilgisizlik. Sadece demir eksikliği için ilaç verdi. Kistler için ne diyorsunuz dedim. Geçmiş olsun diyorum dedi. En büyük sorunum kahverengi akıntılardı şu taşınma telaşında zor olacak yorumlar için sağolun arkadaşlar

Endokrinoloji bölümüne git canım

Gittim ordaki doktor gönderdi zaten kadın doğuma

İyi de senin sorunun hormonlarla ilgili. Ayrica benim de bekarken karindan ultrasonda kistim cikmadi ama evlenince vajinal muayenede inci kolye gibi sira sira dizilmis kistlerim olduğunu gördük :)

İyi de senin sorunun hormonlarla ilgili. Ayrica benim de bekarken karindan ultrasonda kistim cikmadi ama evlenince vajinal muayenede inci kolye gibi sira sira dizilmis kistlerim olduğunu gördük :)
Endokr. Doktoru : Tüylerin çokluk derecesi sınırda o yüzden ilaç vermek istemiyorum dedi. Akıntılar ve kist için kadın doğuma gitmen gerekiyor dedi.

Endokr. Doktoru : Tüylerin çokluk derecesi sınırda o yüzden ilaç vermek istemiyorum dedi. Akıntılar ve kist için kadın doğuma gitmen gerekiyor dedi.

Himm o zaman hormon sorunun yok demek ki.
Tüyler için lazer epilasyon tavsiye ederim bu arada ben ev tipi aldım çok memnunum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…