7 haftalık hamileyim ikizlerim olacak inşallah:) ultrasondan kese şekline göre cinsiyet tahmini yapabilen varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum :)
6. haftaya ait ultrason görüntüleri aşağıda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim içimden 1 kız 1 erkek geçti ,7 haftalık hamileyim ikizlerim olacak inşallah:) ultrasondan kese şekline göre cinsiyet tahmini yapabilen varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum :)
Bana da öyle gibi geliyo ama bakalım biraz daha sabredicez kesin sonuç için :)benim içimden 1 kız 1 erkek geçti ,
sağlıklı olurlar inşallah..
:) bakalım... sonucu öğrenince söylerim size :)Erkek gibi sanki ama tamamen benim icimden gecen..☺
Merakla bekliycemSağlikla alin da kucağıniza inşallah:) bakalım... sonucu öğrenince söylerim size :)
İnşallah, teşekkür ederimMerakla bekliycemSağlikla alin da kucağıniza inşallah
Kese şekline göre tahmin olduğunu gördüm ancak kendim pek anlayamadım burda anlayan varsa sormak istedim7 haftalık mı tahmin edeceğiz:)
ilk defa duyuyorum canım yani bilimsel bir şey değildir inanma canım,allah gönlüne göre versinKese şekline göre tahmin olduğunu gördüm ancak kendim pek anlayamadım burda anlayan varsa sormak istedim
Merhaba, 5 haftalık yok maalesef.. kese şekline göre mi dediniz peki ?5 haftalık ultrason var mı? Orada daha net bir şey söyleyebilirim. Yoksa da ikisi de erkek gibi
Amin, inşallahilk defa duyuyorum canım yani bilimsel bir şey değildir inanma canım,allah gönlüne göre versin
EvetMerhaba, 5 haftalık yok maalesef.. kese şekline göre mi dediniz peki ?
Benim doktorum verdi bana kese şeklinden öğrenme taktığini ihtimal belki azdır ama 3 çocuğumda da tuttuKese şekline göre tahmin filan hikaye. Yine %50den öteye geçmez
İkiz gebelik için özel yaptığınız bir şey var mı7 haftalık hamileyim ikizlerim olacak inşallah:) ultrasondan kese şekline göre cinsiyet tahmini yapabilen varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum :)
Niye dalga geçiyorsunuz ki? Benim prof doktorum kese şeklinden tahmin yürütüyor ve taktiğini bana verdi. Gayette tuttu 3 gebeliğimde de doğru tahmindi.1,5 haftalık ultrason görüntüsü varsa edebilirim .
Sol taraftakini kız,sağ taraftakınıde erkek olarak hıssettım ya da benzettım dıyelım..Ama ıkısınınde aynı cınsıyette olmadıgını cok hıssettım nedense Rabbim sağlıklı,uzun ömürlü,vatanımıza milletimize hayırlı evlatlar olmasını nasip etsin..7 haftalık hamileyim ikizlerim olacak inşallah:) ultrasondan kese şekline göre cinsiyet tahmini yapabilen varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum :)