-
- Konu Sahibi leylakyase
Bana da cinsiyet yorumunda bulunabilir misiniz rica etsemkız gibi geldi bana
Allah bağışlasın, Bence biraz daha belli olması lazım ya da görüntü daha belirgin olmalı yorum içinBana da cinsiyet yorumunda bulunabilir misiniz rica etsem13 haftalık
Benim nedir sizce
ErkekBenim nedir sizce
Merhaba Benim nedir sizce :)
Benimkini tahmin edermisin 11 şubat yumurta çatlamamyumurta çatlamasından emınsenız cınsıyet tahmini yapabılrıım
8+ 1 kizlarKizlar merhaba :) bana da bakabilir misiniz acaba Eki Görüntüle 3426354
Benimde yumurta çatlamam 26 şubat banada yorum yapar misinizyumurta çatlamasından emınsenız cınsıyet tahmini yapabılrıım
çatlamada tek ılıskımı olduBenimde yumurta çatlamam 26 şubat banada yorum yapar misiniz
ılıskı catlamadamı olduBenimkini tahmin edermisin 11 şubat yumurta çatlamam
26si çatlama gözüküyor takvimimde ama ben 20sinde ve 29unda oldu.Adet tarihim 9 şubat ona göre hamilelik 26 şubat gösteriyor biraz karışık benim durumçatlamada tek ılıskımı olduysadıgın ili ılıskı saatını yazarmısınn
Tam olarak saati hatırlamıyorum ama öğleden sonraydi 20si.29uda gece 12den sonraydi26si çatlama gözüküyor takvimimde ama ben 20sinde ve 29unda oldu.Adet tarihim 9 şubat ona göre hamilelik 26 şubat gösteriyor biraz karışık benim durum
baya karısık canısı26si çatlama gözüküyor takvimimde ama ben 20sinde ve 29unda oldu.Adet tarihim 9 şubat ona göre hamilelik 26 şubat gösteriyor biraz karışık benim durum
Yok hala belli değil ama bence çatlamadan önce oldu bu çocukbaya karısık canısıcatlamada olan ılıskye bakıyorum bellı mı cınsıyett
çattan önce kız dıyolar ama benım net bısey sulemem ıcın çatta şey olması lazımYok hala belli değil ama bence çatlamadan önce oldu bu çocuk
çattan önce kız dıyolar ama benım net bısey sulemem ıcın çatta şey olması lazım