- 19 Ağustos 2020
- 244
- 117
- 25
- Konu Sahibi LightNing34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr cinsiyetle ilgili hiçbirşey söylemedi Birde kameraya bakmış miniğim. Kese şuan armut şeklini almış kese tahmini tutmuyor diyorlar ama. Siz erkek mi diyorsunuzErkek derimi doktor :)
ALLAHIM onu sonradan fark ettim casper gibi çok tatlılık yaaaa maasallah. Fasulye erkek geneldeDr cinsiyetle ilgili hiçbirşey söylemedi Birde kameraya bakmış miniğim. Kese şuan armut şeklini almış kese tahmini tutmuyor diyorlar ama. Siz erkek mi diyorsunuz
Çok teşekkür ederimmmm Sağlıklı olsun da... Öğrendiğimde paylasacagimmALLAHIM onu sonradan fark ettim casper gibi çok tatlılık yaaaa maasallah. Fasulye erkek genelde
Tebrikler canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinHanimlar cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz. Bugünkü (10+0) ultrason görüntümüz bu şekilde. önceki görüntülerde(7+5) tam fasulye şeklinde idi kese. Eki Görüntüle 2684940
ya çok teşekkür ederimm... Bunu gün içinde deneyipp mutlaka yazacagimmSana you tube videolarını gönderiyorum Eki Görüntüle 2684995
Sonucu bende merakla bekliyorum Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin canımya çok teşekkür ederimm... Bunu gün içinde deneyipp mutlaka yazacagimm
Buna göre de erkek çıkıyor canimSonucu bende merakla bekliyorum Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin canım
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı evlat olsun bakalım ultrasonda Dr ne diyecek Allah gönlüne göre versin inşallahBuna göre de erkek çıkıyor canim
Aminnn İnşallahh Allah isteyen herkesede nasip etsin. Bakalimm bekliyoruz Öğrendigim an yazacagim. Çok teşekkür ederim, sağlıcakla kalınRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı evlat olsun bakalım ultrasonda Dr ne diyecek Allah gönlüne göre versin inşallah
Merhabalar kizinizmi oldu oglunuzmuMerhaba kızlar anlayanlar banada yorum yapabilir mi 12+4 sen usg miz