• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultrasonda yumurta görülüp ovulasyon testinde görülmemesi

mericeyn42

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
308
105
23
31
Kızlar Ağustos 18inde doktora gittim 2 tane yumurtam olduğunu ve 18 ve 20 ml birde kistim olduğunu 23ml söyledi ama bu ay ovulasyon testinde asla yumurtlama göremedim bugün adet oldum persemfe günü doktora tekrar gittiğimde sadece kistimin biraz daha büyüdüğünü söyledi başka bişey yokmuş neden böyle oluyor olabilir başına gelen varmı

Çünkü ovulasyon testleri ultrasona göre daha güvenilmezler. Lh bir anda ( gece siz uyurken) pik yapıp sonra inmiş olabilir. İdrara az geçmiş olabilir vs.

Haklısınız olabilir ovulasyon testi aldığım kişide yumurtlamanın bu ay olmadığını söyledi doktor da iki tane var dedi tam 15.gun olunca demekki olmuş oluyor yumurtlama

Kızlar Ağustos 18inde doktora gittim 2 tane yumurtam olduğunu ve 18 ve 20 ml birde kistim olduğunu 23ml söyledi ama bu ay ovulasyon testinde asla yumurtlama göremedim bugün adet oldum persemfe günü doktora tekrar gittiğimde sadece kistimin biraz daha büyüdüğünü söyledi başka bişey yokmuş neden böyle oluyor olabilir başına gelen varmı
Markası neydi testinizin

Valla bende aynıyım hayatta göremiyorum doktor görüyor ama bende hep silik doktor pcos var sende. Normal dedi

Back