• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultrasonda yazan

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Bilgisi olan anneler 37. Haftamizdayiz ultrason kagidonda yazan dist 3.56cm ne demek acaba rahim boyuyla ilgili bisey falan mi? Resmini yukledim

Eklentiler

• Screenshot_20171002-163507.png
    Screenshot_20171002-163507.png
    173,7 KB · Görüntüleme: 831
Distance uzaklık demek ama neyin neye uzaklıgi olculmus olabilir bilmiyrum

Mesafe , uzaklık fakat ne anlam ifade ettiğini bilemiyorum usg de...

Rahim ağzını ölçmüş olabilir doktorunuz açılma var mı yok mu yada başlamış mı filan diye ama yine de tam emin değilim

Bilgisi olan anneler 37. Haftamizdayiz ultrason kagidonda yazan dist 3.56cm ne demek acaba rahim boyuyla ilgili bisey falan mi? Resmini yukledim
Dist- rahim agzi uzunlugu olcumu demek

Gayette guzel olcmus:) 32. Haftada 2.6 olculdu simdi oldum 39 gaftalik ne ben sordum ne doktor soyledi kaca indi bilmiyorum:)

Dist- rahim agzi uzunlugu olcumu demek

Gayette guzel olcmus:) 32. Haftada 2.6 olculdu simdi oldum 39 gaftalik ne ben sordum ne doktor soyledi kaca indi bilmiyorum:)
Sizle başka bir konuda konuşmuştuk.Benimde rahim ağzı uzunluğumda sıkıntı vardı.Maşaallah 39 haftalık olmuşsunuz.Darısı başıma.Bu zamana kadar nasıl tedavi oldunuz.Ne kadar süre ve hangi ilacı kullandınız?

Sizle başka bir konuda konuşmuştuk.Benimde rahim ağzı uzunluğumda sıkıntı vardı.Maşaallah 39 haftalık olmuşsunuz.Darısı başıma.Bu zamana kadar nasıl tedavi oldunuz.Ne kadar süre ve hangi ilacı kullandınız?

28-29-30-31-32-33-34 haftalarda sadece birer doz prolutan depot igne oldum. Onun disinda cok birsey yaptigimi soyleyemem acikcasi, 37 ye kadar calistim cok sukur sorun olmadi ama dikkat etmek lazim. Belki de ben sansliydim

Back