• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ultrasonda yanılma payı çok fazlamı

mihriah

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
102
20
298
Ankara
ben 6 aylık hamileyim kız bebek bekliyorum inş ultrasonda öyle denildi gecen yaslı bir kadın tutturdu ben yanılmam sen erkek bekliyorsun diye sonra ultrasonda yanılmalar oldugunu duydum ben herseyi pembe hazırladım bebegim erkekmi acaba ultrasonda yanılma yasayanlar cevaplayabilirmi

ben 6 aylık hamileyim kız bebek bekliyorum inş ultrasonda öyle denildi gecen yaslı bir kadın tutturdu ben yanılmam sen erkek bekliyorsun diye sonra ultrasonda yanılmalar oldugunu duydum ben herseyi pembe hazırladım bebegim erkekmi acaba ultrasonda yanılma yasayanlar cevaplayabilirmi

Öncelikle Allah sağ salim kucağına da almanı nasip etsin inşallah.. Kız bebek dendiğinde ya da erkek bebek dendiğinde hepsinde hata payı var. bir tanıdığıma kızının olacağını söylediler a'dan z'ye her şey pembe hazırlandı. doğumdan önceki son kontrolde erkek olduğunu söyledi doktor ve erkek doğdu. ama tabii ultrasonlar artık çok iyi hata payı illa ki var ama olmama olasılığı da var.. yine de pembe fazla hazırlama en güzeli ara renkler yeşil,sarı,beyaz,turuncu gibi.. ama sonraki kontrollerinde hep sor doktora. öyle karnından bakılınca anlaşılmıyor maalesef top gibi karnı olup kız olan da var yani kişiden kişiye değişiyor. yassı olup erkek olan var dışardan anlaşılsaydı doktora gerek kalmazdı. bence kafana takma yaşlı kadını doktoruna güven teknoloji artık çok gelişti..

Ben de bunun cevabını arıyorum :( Doktorun hesabına göre 16 benim hesabıma göre 15 haftalık gebeyim dün iki ayrı hastaneye gittik eşimle.Birinde doktor bebeğinizin ayakları bunlar bakın çap atmış kendini göstermiyor tahmini 150-160 gr boyu 16 cm civarı galiba kız muhtemelen kız gibi dedi sadece o kadar biz emin olamadık galibalarla konuştuğu için ,2. bir hastaneye gittik orda da bebeğin poposuna benzer bişey gördük:) yani tam görünmüyor cihazları 4 boyutlu hemde o doktorda kız dedi kesinmi dedim yani arkadan poposuna baktı poposunun altından ön tarafa düşen kısımı işaret ederek bu kısımda çıkıntı göremiyorum %90 kız dedi bakalım hayırlısı 1-2 ay sonra tekrar baktırıcam yanılma payı oluyormuş

Bana da aynı sey oldu:) bir kadın tutturdu senin oğlun olacak ben yanılmam falan dedi. Hatta bi cok insan da erkek mı diyordu bana. Çünkü fazla kilo almamıştım sadee karnım çıkmıştı.

Ama tabiki ultrason yanılmadı kızım oldu:)) insanlar batıl inançlara gore yorum yapıyor. Şimdiki teknolojide yanılma payı cok cok az

Bana da aynı sey oldu:) bir kadın tutturdu senin oğlun olacak ben yanılmam falan dedi. Hatta bi cok insan da erkek mı diyordu bana. Çünkü fazla kilo almamıştım sadee karnım çıkmıştı.

Ama tabiki ultrason yanılmadı kızım oldu:)) insanlar batıl inançlara gore yorum yapıyor. Şimdiki teknolojide yanılma payı cok cok az

:)hakkımızda hayırlısı diyelim o zaman bende aynı sen gibi 59.6 kilo ile hamile kaldım şimdi 59.50 kiloyum 100 gr. da zayıflamışım yani kilo almayı bırak:)allahım kızımı sağ salim kucağıma almak nasip etsin inşallah :)

Back