How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ultrasonda kanama odağı:((

mavihayal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
872
1
26
Edirne
KIZLAR BN 6HAFTA +2 GÜNLÜK HAMİLEYİM BUGÜN DOKTOR ULTRASONDA BAKTI BEBEĞİ GÖRDÜK KALP ATIŞINI DA DUYDUK .yALNIZ KÜÇÜK BİR KAN ODAĞI VAR DEDİ DİNLENMEM GEREK KENDİNİ YORMA DEDİ.YA SİZCE ÖNMLİ BİRŞEY MİDİR DİNLENEREK KENDİLİĞİNNDEN GEÇER Mİ..KANAMAM YA DA RENKLİ AKINTIM DA YOK YARDIM EDİİİN:18:

KIZLAR BN 6HAFTA +2 GÜNLÜK HAMİLEYİM BUGÜN DOKTOR ULTRASONDA BAKTI BEBEĞİ GÖRDÜK KALP ATIŞINI DA DUYDUK .yALNIZ KÜÇÜK BİR KAN ODAĞI VAR DEDİ DİNLENMEM GEREK KENDİNİ YORMA DEDİ.YA SİZCE ÖNMLİ BİRŞEY MİDİR DİNLENEREK KENDİLİĞİNNDEN GEÇER Mİ..KANAMAM YA DA RENKLİ AKINTIM DA YOK YARDIM EDİİİN:18:

Cok gecmis olsun dikkat et sürekli yat ge 6 haftalık hamileyken kanamam olmustu doktor kesenin altında kanamalı bölge var yat demişti yemeğin bile önüne gelecek dikkat etceksin demişti 2 hafta yattım ve geçmişti insallah seninkide gecer

cok gecmis olsun dikkat et sürekli yat ge 6 haftalık hamileyken kanamam olmustu doktor kesenin altında kanamalı bölge var yat demişti yemeğin bile önüne gelecek dikkat etceksin demişti 2 hafta yattım ve geçmişti insallah seninkide gecer

sağol canım ya bana doktor dinlen dedi ama ah ah bn öğretmenim ve yarım saatlik yola gidiyom hergğn ne kadar yatabilirim ki..ddinlenmeyle geçer inşallah..

canım benim de haftalarca aynı sorunum oldu kesenın dışında kanamam vardı bir artıyordu bir azalıyordu ama hep vardı..herhangı bir lekelenmem de olmuyordu dr progestan verdi uzun süre kullandım.bunun tek ilacı dinlenmek.ben önemsemedim işe devam ettim iş yaptım vs..ama dr en sonunda kızdı ve bana zorla rapor verdi.haftalarca geçmeyen kanama görüntüsü 15-20 gün sürekli yattım ve geçti.sakın kendını yorma. bu çok önemli bişey değil ama çok dikkat etmen lazım yere eğilme,ne olursa olsun yerden eğilip de bişey alma, biryere uzanma ve tuvalette çok durma yani ıkınma çok fazla..kabız olursan kayısı kompostosu yap iç.bunlara dikkat edersen geçer canım geçmiş olsun.:49:

Back