Ultrasonda bebek ne zaman görülür

rabiaata

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2016
13
9
31
Hanımlar ben 23 martta 34.58 le öğrendim gebeliğimi sonra 29 martta hastaneye gittim 284.30 çıktı hcg bebek görünmedi son adete göre (22 şubatta ) 5+2 lik hamileyim o gün görünür die çok hazırlamıştm ama kese bile yoktu nasıl ağladım dün dayanamadim kan verdim 707.12 çıktı şükür Dr. Bişe olsa yükselme demişti şimdi ben ne zmn gorcem bebeği kalp atisini ya meraktan oluom

Hanımlar ben 23 martta 34.58 le öğrendim gebeliğimi sonra 29 martta hastaneye gittim 284.30 çıktı hcg bebek görünmedi son adete göre (22 şubatta ) 5+2 lik hamileyim o gün görünür die çok hazırlamıştm ama kese bile yoktu nasıl ağladım dün dayanamadim kan verdim 707.12 çıktı şükür Dr. Bişe olsa yükselme demişti şimdi ben ne zmn gorcem bebeği kalp atisini ya meraktan oluom
Bazen kese geç oluşur canınızı sıkmayın. Birkaç hafta sonra hem keseyi görür hem de kalp atışlarını duyarsınız inşallah bebeğinizin :)

Beta 2000 civarı vajinal ultrasonda, 5000 üzeri karından görülür.
Kalp atışı 6. Ya da 7. Haftada başlar.
Stres yapmayın ki 40 hafta huzurlu ve sağlıklı geçsin.

X