EvetAyrıntılı ultrasonda mı teşhis konuldu?
22kaç haftalık?
kaç haftalık?
Yok dediler çok rahat bir sekilde.Tabi kendilerini kurtarmak icin gorulemedi diye yazdilar.Parmağı yok diye teşhis mi kondu yoksa görülemedi mi yazdılar sadece? Çünkü benim oğlum da elini açmadı değerlendiremedi başta doktor.
doktor direkt parmak yok mu dedi? eli kapalı falan demistir belki? benim de sağ eli yumruktu ve açmamıştı. 25.haftada ama açıktı ve saydı doktor parmaklarını.
Kendisinin veya akrabasının arkadaşının başına gelen varmı. Yok diyorlarsa yok mu yaniBebegin sağ elinin belli bir kısmını goremediler. Bu sekilde teşhis konulup sağlıklı bebek dünyaya getiren varmı
Herseyi cok iyi fakat el sıkıntılı dediler bir baska hastaliktan bahsetmediler tüm testlerimiz fetal dna vs hersey temiz çıktıdoktor direkt parmak yok mu dedi? eli kapalı falan demistir belki? benim de sağ eli yumruktu ve açmamıştı. 25.haftada ama açıktı ve saydı doktor parmaklarını.
parmak eksikliği hangi hastalığın belirtisi onu da bilmiyorum. doktorunuz bir sey söylemedi mi?
Hayir bahsetmediler ilk defa detaylida soyledilerBugüne kadar ultrason kontrollerinde böyle biseyden bahsettiler mi? Özelde mi yaptirdiniz detaylı ultrasonu?
Beybi tarama ne kadar sürdü özelde mi olduHerseyi cok iyi fakat el sıkıntılı dediler bir baska hastaliktan bahsetmediler tüm testlerimiz fetal dna vs hersey temiz çıktı
Siz bı perinatolojiye görünün bence başka bı doktora. İçiniz rahat etsinHayir bahsetmediler ilk defa detaylida soylediler
Evet özelde yarım saat civarıBeybi tarama ne kadar sürdü özelde mi oldu
Emin olmak için sağa sola dön dedi miEvet özelde yarım saat civarı
bence tatlı bir seyler yiyip tekrar muayene olun istediğiniz zaman. görememiş olabilir. tek bir doktorun söylediğine bağlı kalmayın.Herseyi cok iyi fakat el sıkıntılı dediler bir baska hastaliktan bahsetmediler tüm testlerimiz fetal dna vs hersey temiz çıktı