Ultrasonda bebeğin parmakları gözükmedi başına gelen varmı

kast37

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2024
10
3
33
Bebegin sağ elinin belli bir kısmını goremediler. Bu sekilde teşhis konulup sağlıklı bebek dünyaya getiren varmı

Belki bebek elini yumruk yapmıştır parmakları tam sayılamamıştır.

Parmağı yok diye teşhis mi kondu yoksa görülemedi mi yazdılar sadece? Çünkü benim oğlum da elini açmadı değerlendiremedi başta doktor.

Parmağı yok diye teşhis mi kondu yoksa görülemedi mi yazdılar sadece? Çünkü benim oğlum da elini açmadı değerlendiremedi başta doktor.
Yok dediler çok rahat bir sekilde.Tabi kendilerini kurtarmak icin gorulemedi diye yazdilar.

doktor direkt parmak yok mu dedi? eli kapalı falan demistir belki? benim de sağ eli yumruktu ve açmamıştı. 25.haftada ama açıktı ve saydı doktor parmaklarını.

parmak eksikliği hangi hastalığın belirtisi onu da bilmiyorum. doktorunuz bir sey söylemedi mi?

Bir de bir perinatalojiye gidin bakalım. Başka bir göz bakmış olur.

Bebegin sağ elinin belli bir kısmını goremediler. Bu sekilde teşhis konulup sağlıklı bebek dünyaya getiren varmı
Kendisinin veya akrabasının arkadaşının başına gelen varmı. Yok diyorlarsa yok mu yani

Bugüne kadar ultrason kontrollerinde böyle biseyden bahsettiler mi? Özelde mi yaptirdiniz detaylı ultrasonu?

Herseyi cok iyi fakat el sıkıntılı dediler bir baska hastaliktan bahsetmediler tüm testlerimiz fetal dna vs hersey temiz çıktı

Yorumlasmalara istinaden arkadaşlar düşündüğüm çoğu şeyi sormuşlar. O sebeple ben de farklı bir uzmana muayene olmanızı tavsiye ederim. Hatta İstanbul'da iseniz öneri de yapabilirim.

Herseyi cok iyi fakat el sıkıntılı dediler bir baska hastaliktan bahsetmediler tüm testlerimiz fetal dna vs hersey temiz çıktı
bence tatlı bir seyler yiyip tekrar muayene olun istediğiniz zaman. görememiş olabilir. tek bir doktorun söylediğine bağlı kalmayın.

dediğiö gibi benim de eli kapalıydı ve genetik bir rahatsızlık belirtisi normalde demişti perinatolog ama baska belirti olmadığı için sorun yapmamıştı.

2 hafta sonra kendi doktorum muayene etti ve eli açıktı ve tüm parmaklarını da saydı.

genetik rahatsızlıklar öyle tek bir belirtiyle olmaz zaten ya. bence doktor net göremedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…