Ultrasonda bebeğin kilosu doğumda bebeğin kilosu

fairtopia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
75
1
86
Ankara
Evet benim merak ettiğim son ultrason kontrolunde bebeğinin kilosu ile doğumdan sonra bebeğinin kilosu aynı ya da farklı çıkan var mı?Yani ultrasondaki kilolar %100 e yakın doğru çıkıyor mu?Doğum yapanlardan bilgi istiyorum...:enbuyukkk:

oğlumda ultrason kilosuyla doğum kilosu aynıydı.
şimdiki bebeğimin kilosu ultrasonda bile değişik çıkıyor.aynı gün bi doktor 1700dedi,diğer doktor 2400 dedi.galiba bunda tutmayacak.

benim oğlum erken doğpdu ameliyattan hemen önce ultrasonda 2.500 gr çıktı ama doğduğunda 2.150gr dı
küçük bebeklerde 100gr bile çok farkediyo

ılk kızımda kilo tuttu, ama bu kızımda biri 2100 dedi biri 2900 dedi. Yarın doktora gidicem. Yarınkide farklı bir doktor bakalım o ne diycek :))

Benim de endişem zaten ortalamada giden bebişimin ultrasona göre beklenen kilosunundan daha düşük ağırlıklı doğması...ınşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Ablamın oğluna ultrasonda 3700 dediler. Daha kilolu olmadan sezeryan yaptılar. 3450 olarak doğdu. :)

bana ultrasonda 3.200gr dediler 4000 gr bebek çıktı.Doktorum normal doğumda ısrarcıydı,bebek 4 kilo çıkınca"zati normal doğuramazmışın" dedi,:roflol:baş çevresi de büyüktü.Anasına bak kızını al derler,ben 4.750gr doğmuşum,maşaallah bana...kaydirigubbakcemile3

preeklampsi şüphesi duyduğu zamanlarda 2500-3000 arası doğurursun demişti dktor ama o zamanlarda en fazla 6 aylık hamileydim , sonra çok şükür preeklampsiyi atlattıktan sonra 3750 gr doğdu kızım.

bana gündüz muayene gıttıgımde 2.950 demıstı gece sancılandım 3.450 dogdu kızım sordugumdada bebek asagıda oldugundan tam tartamadık dedı :)

bende çok merak ediyorum bu konuyu bugün doktora gittim altı aylık hamileyim 660 gram dedi normal dedi ama.acaba doğuma kadar dört kilo olurmu :1:

2008 de kızım dogdu dogumdan saatler once 36 haftalık 3.140 gr dedı 2980 dogdu..ıkıncıye hamıleyım 10 gunı cınde ayrı sehırlerde ıkı doktora gıttım sok oldum ızmırdekı doktorda 31.1 de 2.150 gr dı 32.5 ıstanbulda sancılandım ve doktorum bebegın tam 2 kılo oldugunu soyledı..ınsanın kafası karısıyo..kendı doktoruma 5 temmuzda gıtcem cok merak edıyorum

muayenede 3300, 200 gr yanılma payı olur dedi doktorum gece sancılarım başladı ve oğlum 3150 doğdu.

Back
X