Ultrasonda bebeğin bacak boyu kısalığı

zelzeleee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
2.640
5.613
32. Haftaya kadar hep önde giden bebeğimin ultrason ölçümlerinde, o haftadan sonra fl kısalığı belirmeye başladı. Şu an 3 hafta geriden geliyor. Karın ve baş ölçüsü haftasına uygun ama fl kısalığı moralimi çok bozuyor. Gebeliğimin son haftaları zehir oldu, ağlayıp duruyorum:KK43:(

Son düzenleme:
En güzel zamanlarını zehir etme canım ultrasonda söylenen çoğu sey çıkmıyor arkadaşa bebek 4200 normal doğum olmaz dediler 3400 çıktı. Hemde bebek içerde bacaklarını dümdüz uzatıp durmuyor yanlış ölçmüş olabilirler ve yine bir sürü kafası bedenine göre küçük denilen ama normal doğan bebek var. Sen dua et kafanı rahat tut stres yapma inşallah

En güzel zamanlarını zehir etme canım ultrasonda söylenen çoğu sey çıkmıyor arkadaşa bebek 4200 normal doğum olmaz dediler 3400 çıktı. Hemde bebek içerde bacaklarını dümdüz uzatıp durmuyor yanlış ölçmüş olabilirler ve yine bir sürü kafası bedenine göre küçük denilen ama normal doğan bebek var. Sen dua et kafanı rahat tut stres yapma inşallah
Ben de çok duyuyorum o hikayeleri, ama insan düşünüp duruyor işte boyu mu kısa olacak, bacağımı kısa olacak diye. Acaba pozisyonu mu yamuk, bacağını mı topladı diyorum. Bazı doktorlar minyon da olabilir diyor. Ne zormuş ya artık son haftalar sadece insna içi rahat etsin istiyor. Normal doğum yapacaktım aksilik olmazsa, motive olamam diye korkuyorum. Yeterince ıkınamam diye. Duygusal durumum dengesizleşti. :KK43: hayırlısı olsun.

Neden olumsuz bir sey olsun ki canım bence o duyduğun hikayelerden biride senin ki olur inşallah hiç bir şey çıkmaz inşallah bol bol kalsiyum al süt yoğurt peynir için rahat etsin

Bebeğiniz doğdu mu.umarım sağlıkla doğmuştur.bende 20.haftadayım.bacak boyu 3 hafta geri çıkıyor.yazacağınız tek bir keline bile benim için çok önemli.çok kötü durumdayımm

Merhaba. Siz cevabı almamışsınız. Siz doğum yaptınız mı. Bana da 36. Haftadayım. Kol ve bacak kısa olabilir defi
Bebeğiniz doğdu mu.umarım sağlıkla doğmuştur.bende 20.haftadayım.bacak boyu 3 hafta geri çıkıyor.yazacağınız tek bir keline bile benim için çok önemli.çok kötü durumdayımm

Merhaba benim de bebeğime bacak boyu kısa denildi. Bebeginiz nasıl inşallah sağlıklı doğmuştur.

31+ 4 günlükken bebeklerden birinin (bacak boyu kısa olan) kan akımının zayıflaması ve karnımda ölmesi sonucu erken dopum yaptım.yaşasaydı sağlıklı olurmuydu bilmiyorum.diper bebeğim bşr ay küvezde kaldı. Dördüncü ayını doldurmak üzere.aydaşlarına göre küçük ama çok şükür sağlıklı. Çok zor günlerdi.hala kendime gelmiş değilim.

Merhaba. Siz cevabı almamışsınız. Siz doğum yaptınız mı. Bana da 36. Haftadayım. Kol ve bacak kısa olabilir defi
Merhaba banada bugun utrasonda bebegin sag kolu vede ayagında baya kısalik var dedi aldırmamı istedi sizdede aynı sorunmu vardı sonuç ney cevap yazarsanız sevinirim

X