ULTRASONA GÖRE CİNSİYET TAHMİNİ :)

Söylemedi canım maalesef ya 14 haftalığım şu an ama en son gittiğimde 12 haftalıktim. Senin ne kdr lik
Ben bugun 14+4 oldum canim cuma gunu kontrolum vardi 14+1 iken doktor % 75 erkek dedi 12 haftalikkende ikili testte usg ye bakarak söylemişti ama ben yine bekliyecem alisveris vs icin çünkü degistigi de olabiliyor olsun sen 216.2 haftaya ogrenirsin muhakkak senin bebis gostermemis. Benimki cok hareketliydi kipir kipir

I
İki kere yorumlamışsa doğrudur aslında canım. Darısı bana olsun inşallah 19 gün var daha kontrolumde :)

I

İki kere yorumlamışsa doğrudur aslında canım. Darısı bana olsun inşallah 19 gün var daha kontrolumde :)
Canim 19 gün cok varmis. Sen 4 lü test yaptirmayacan mi? Benim doktor 2 hafta sonraya gun verdi haftaya cuma da gidecem. Sen 4 lu yapryaptircan mi?

Canim 19 gün cok varmis. Sen 4 lü test yaptirmayacan mi? Benim doktor 2 hafta sonraya gun verdi haftaya cuma da gidecem. Sen 4 lu yapryaptircan mi?
Canım benim ikili test yapıldı temiz çıktı çok şükür sırada üçlü var heralde. İkili test temiz çıkınca üçlüyü yapıyorlar mi? Dörtlü test için erken değil mi

Canım benim ikili test yapıldı temiz çıktı çok şükür sırada üçlü var heralde. İkili test temiz çıkınca üçlüyü yapıyorlar mi? Dörtlü test için erken değil mi
Benim doktor ucluye gerek yok dedi 4 lu icin cagirdi yani 16.ci haftaya denk geliyo 4 lü testim. Benim bildigim ikili temiz cikinca 3 luye gerek kalmiyo

Keseye göre tahmin yapabilir misiniz arkadaşlar

Eklentiler

• image.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 1.327
benim şuan ikinci gebeliğim lakin kesedeki duruma göre gerçekten tutuyo 7-8-9 haftalık usg resminde kesede saga yakınsa kız sola yakınsa erkek oluyo benim oğlum soldaydı yiğenim sağda kız oldu arkadaşlarınkinede baktık hep tuttu bu minişimi henüz göremedim pazaretsiyi bekliyorum bakalım kısmet artık

birde benimkine bakarmısınız, bu 7+4 usg görüntüsü, biraz uzuk ama bebek üzerinde çizgi var, yanındaki de solk sac oğlum olsun çok istiyorum neye göree sağda ya da solda bilemedim bana da yorun yaparmısınız

Eklentiler

• 20151115_135400.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 1.538
bize bir tahmininiz var mı teyzoşlar? Resim ters yüklendi sanırım çevirip bakmak gerekecek,8 haftalığız

Belli oldumu cinsiyetiniz merak ettim:))

Masallah Allah Saglik kucginiza almayi nasip etsin kacinci haftada ogrendiniz bende cok merak ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…