- 9 Haziran 2016
- 566
- 325
- 103
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Yok canım o ok işaretinin çizgileriKesenin icinde bebek ve yolk kesesini sadece ben ki goruyorum?
İnşallah bi sıkıntı çıkmaz.Kese bos gorunuyor canim ama henuz erken ilk haftalar daha
İnsallah cikmaz sag saglim gorursun canim. Daha cok yeni. Eminim gorunecekdir bir haftaya.İnşallah bi sıkıntı çıkmaz.
Bekle de gelsin şimdi cuma
Hayir kesenin icinde, minicik beyaz noktalr. Birisi yolk sac birisi bebekYok canım o ok işaretinin çizgileri
Bende gordum iki noktayi ama belki cizgiden dolayidir diye dusundummmHayir kesenin icinde, minicik beyaz noktalr. Birisi yolk sac birisi bebek
Canım ok işareti işte oHayir kesenin icinde, minicik beyaz noktalr. Birisi yolk sac birisi bebek
Ben hala yolk kesesi oldugunu dusunuyorum:)Canım ok işareti işte o
<- - -> bu şekilde bir cm boyunda olduğu için kese büyütünce öyle göründü
Kızlar merhaba
Ben sat A göre 6 haftalığım ama dün doktora gittim doktor ultrasona göre 5 haftalık dedi.
Kese göründü ama bebek yoktu. Haftaya gel yine bir şey göremezsem boş gebelik olabilir dedi.
İlk gebeliğim daha endişelendim açıkçası
Varmı böyle olan benim gibi
Bu da ultrason görüntüm
Ayy inşallah öyledirBen hala yolk kesesi oldugunu dusunuyorum:)
Kese için bir cm dedi doktorBu haftada kesenin içi gözle görülmez siyah nokta şeklinde olur. Gayet normal ultrason inşallah için rahat olsun. Kaç mm çapı ölçtü dr?
Haklısın canım kısmeti varsa gelir zaten10mm gayet normal benimkide 5mm dört haftalık üstelik kanamalıyım. Hamd et olumlu düşün yiyecek ekmeği varsa olacak zaten. Olmasa da rabbim en iyisi bilir diyelim hamdolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?