Merhaba arkadaşlar benim ilk 13 hafta kanama alanı var diye çok sık ultrasona girdim şimdi iki haftada bir gidiyorum ama başka doktordanda görüş almak istiyorum sık ultrasona girmek bebeğe zarar verir mi ki hiç bilemedim çok kararsız kaldım
Merhaba arkadaşlar benim ilk 13 hafta kanama alanı var diye çok sık ultrasona girdim şimdi iki haftada bir gidiyorum ama başka doktordanda görüş almak istiyorum sık ultrasona girmek bebeğe zarar verir mi ki hiç bilemedim çok kararsız kaldım
Zarar vermiyor diye biliyorum canım riskli gebelik geçirip haftada bir girenler bile oluyor sağlıklı doğumları oluyor sonra da merak etme ultrasonla takip çok önemli senin durumun için sen riske atma bebişini
Ben de ilk zamanlar her hafta ultrasona girmek zorunda kaldım. İnşallah bir şey olmaz. 12 haftalık olana kadar kalp sesini dinlemedik sadece. Onun bebeğe zarar verebileceğini savunun doktorlar var.