• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultrason sıkıntısı!!!

Simah03

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
135
65
13
28
Arkadaşlar herkese merhaba.
Geçen ay 12 gün geciktim evde test yaptim ve pozitif çıktı sonrasında sağlık merkezine gidip kan verdim ve ultrasona girdim. Ultrasonda henüz kesemin oluşmadığı söylendi. Sonra eve geldim ve 1 saat sonra aşırı derece de ağrılı ve sancılı acillik bir kanama geçirdim acile gittik ve kan testi tekrar yaptılar negatif çıktı. Ama sabah kanamadan önce verdiğim sonucu cikarmadilar. Sorun şu ki aynı durumu aralık ayında da yaşadım. Geciktim test yaptım pozitif ve ultrasona girdikten sonra tekrar kanama başladı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Geçen ay 12 gün geciktim evde test yaptim ve pozitif çıktı sonrasında sağlık merkezine gidip kan verdim ve ultrasona girdim. Ultrasonda henüz kesemin oluşmadığı söylendi. Sonra eve geldim ve 1 saat sonra aşırı derece de ağrılı ve sancılı acillik bir kanama geçirdim acile gittik ve kan testi tekrar yaptılar negatif çıktı. Ama sabah kanamadan önce verdiğim sonucu cikarmadilar. Sorun şu ki aynı durumu aralık ayında da yaşadım. Geciktim test yaptım pozitif ve ultrasona girdikten sonra tekrar kanama başladı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Kimyasal olabilir mi? Usg oldunuz diye dusuk olmaz cunku.

çok ilginç gerçekten
belkide sadece bir tesadüftür ama
birdaha hamıle kalırsanız hemen usg girmeyin kanda takip edin

çok geçmiş olsun

Kan pıhtılaşması olabilir o erken farkedilmezse düşükle sonuçlanıyor
Kanamadan önceki sonucu cikarmadiklari için hiç bir şey bilmeden devam ettm. Kibrista yaşıyorum ve burda Türklere özellikle Asker ve eşlerine çok farklı davranıyorlar. Aynı durumu 2 kız daha yaşamış burda 2 aylık hamile kıza hamile değilsin deyip eve yollamışlar kız gece düşük yapmış 😑

çok ilginç gerçekten
belkide sadece bir tesadüftür ama
birdaha hamıle kalırsanız hemen usg girmeyin kanda takip edin

çok geçmiş olsun
Çok sağolun bende öyle düşünüyorum artık çünkü kibrista yaşıyorum ve burda Türklere özellikle Asker ve eşlerine çok farklı davranıyorlar. Aynı durum 2 kızın daha basına gelmiş biri 2 aylık diğeri 1 aylık bebeğini düşürmüş ultrasondan sonra🙄🙄

Çok sağolun bende öyle düşünüyorum artık çünkü kibrista yaşıyorum ve burda Türklere özellikle Asker ve eşlerine çok farklı davranıyorlar. Aynı durum 2 kızın daha basına gelmiş biri 2 aylık diğeri 1 aylık bebeğini düşürmüş ultrasondan sonra🙄🙄
Canim benim usg ses dalgasi imkansiz yani ondan kaynakli dusuk olmasi. 2 aylik kiza hamile degilsin demeeri de pek mumkun degil bir yanlis anlasilma var mutlaka.

Vajinal ultrasyon mu yaptırıyorsunuz?

Ultrasyon karından mı vajinadanmı yapılıyor önemli Bi ayrım bu

Canim benim usg ses dalgasi imkansiz yani ondan kaynakli dusuk olmasi. 2 aylik kiza hamile degilsin demeeri de pek mumkun degil bir yanlis anlasilma var mutlaka.
Yok İnanın öyle maalesef. Kız Türkiye de 2 aylık hamile olduğunu öğrenip geldi🙄

Back