- 27 Ekim 2023
- 26
- 7
- 1
- 27
- Konu Sahibi mervekus2402
Benim bebeğim için mi kız diyorsunuzKiz bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bebeğim için mi kız diyorsunuzKiz bence
Evet evet nubu yatayBenim bebeğim için mi kız diyorsunuz
Bana da nub a göre kız gibi geldi ama 3.fotoğraftaki bacak arasındaki şişliğe anlam veremedim12+5 günlük hamileyim bugün ultrason oldu ama yurtdışında yaşıyorum burada cinsiyeti 20. Haftada söylüyorlarmış. Ultrason resminden anlayanlar yorumlayabilir mi cinsiyet tahminini??
Bize de bi tahmin yapar mısınızCnm erkek bence düz çizgi var
Cnm en az 12 haftalık olması lazım bide diğer şekilde olunca ultrason görüntüsü biraz daha anlaşılıyor siyah beyazBize de bi tahmin yapar mısınız
12 haftalık tam burada. Ekliyorum onu hemennCnm en az 12 haftalık olması lazım bide diğer şekilde olunca ultrason görüntüsü biraz daha anlaşılıyor siyah beyaz
banada bakar mısınız kızlar bebişim sizce kız mı erkek mi?Merhaba ilk doktorum %70 kız dedi değişebilir dedi şuan 14. Haftayım görüntü de bişey söylemedi değişti mi yoksa kız mı? Anlamıyorum
Cnm senin erkek gibi duruyor tam göstermemiş ama12 haftalık tam burada. Ekliyorum onu hemenn
Bize fr yorum yazar mısınız lütfen ) :) :)Bana da bakabilir mısınız lütfen, karından 11 hafataEki Görüntüle 3367929
Bizede yorum yapabilir mısınız acaba☺Cnm senin erkek gibi duruyor tam göstermemiş ama
Cnm çok küçük senin belli olmuyor en az 12 haftalık ultrason görüntüsü lazım birde birazda olsa bacak arası gözükmeliBizede yorum yapabilir mısınız acaba☺
Merhaba benimkine de bakar mısınız vajinal ultrasonBen nuruna gore anlıyorum kızınız olucak inşallah