- 27 Ekim 2023
- 26
- 7
- 1
- 27
- Konu Sahibi mervekus2402
12+5 günlük hamileyim bugün ultrason oldu ama yurtdışında yaşıyorum burada cinsiyeti 20. Haftada söylüyorlarmış. Ultrason resminden anlayanlar yorumlayabilir mi cinsiyet tahminini??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12+5 günlük hamileyim bugün ultrason oldu ama yurtdışında yaşıyorum burada cinsiyeti 20. Haftada söylüyorlarmış. Ultrason resminden anlayanlar yorumlayabilir mi cinsiyet tahminini??
Sizinki erkek bence. Kaç haftalık?Eki Görüntüle 3365224 bana da bakarmısınız
14 haftalık canım doktorumuz ilk erkek dedi sonraki kontrolde kıza benziyor dedi emin olamadık bizdeSizinki erkek bence. Kaç haftalık?
Bencede bu direk erkek canım bak bu ilettiğim görüntüye çok benziyor sağlıcakla gelsi14 haftalık canım doktorumuz ilk erkek dedi sonraki kontrolde kıza benziyor dedi emin olamadık bizde
Bu nub teorisi diyorlar. Bu teoriye göre benim bebeğim bana kız gibi geliyor. Çünkü nubu düz görünüyor benim bebeğimin dik değil. Ama kemik yapısına görede erkek olduğunu düşünüyorumBencede bu direk erkek canım bak bu ilettiğim görüntüye çok benziyor sağlıcakla gelsi
Valla okadarını bilmiyorum ama buna benzer çok fazla görsellerde erkek bebek var çıkıntı olarak ve o hanımefendinin bebişi çok benziyordu hayırlısını nasip etsin rabbim ne diyim nasip bakalımBu nub teorisi diyorlar. Bu teoriye göre benim bebeğim bana kız gibi geliyor. Çünkü nubu düz görünüyor benim bebeğimin dik değil. Ama kemik yapısına görede erkek olduğunu düşünüyorum
Teşekkür ederimBencede bu direk erkek canım bak bu ilettiğim görüntüye çok benziyor sağlıcakla gelsin
Erkek gibi geldi banaBizde 12 haftalık olduk cinsiyet tahmini yapabilir misiniz:) nuba göre ilk fotoğraf erkek 2. Fotoğraf kız :) tahminlerinizi bekliyorum
Teşekkür ederim çıkıntıya göre mi tahmin ettiniz :)Erkek gibi geldi bana
2. Resim sanırım bacak arası o yüzden :)Teşekkür ederim çıkıntıya göre mi tahmin ettiniz :)