Ultrason resmi? 5 haftalık bı bakar mısınız?

Handemiy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
153
76
28
Merhaba arkadaslar 3 tüp bebek çift embriyo transferi sonucu hamile kaldım bugün 5. Hafta hafifi lekelenme olunca doktora gittim kese fln görmeye . Baktı tek kese var iki tane varsa 7 . Haftada belli olur dedi ama ben ultrason resmini bakınca ilk kesenin altında sanki ikinci keseyigoruyorum yada kuruntu yapıyorum belki hoca umutlandirmak istemedi diye düşünüyorum bı bakar mısın benim gibi olan vardır anlayan vardır belki

Eklentiler

• IMG_20241126_185213.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_20241126_185147.jpg
    114,5 KB · Görüntüleme: 104
Merhaba, hayırlı olsn bende gördüm gibi ama olsada neden söylemesin ki hani çok küçük bişi var emin olamayız filan derdi herlde kısmet bakalım ☺ haftayı doktor mu söyledi acaba benimde 11 kasım 5. Gün embriyo transferi ama daha ultrasona gitmedimde

Yok ben kendim söyledim son adet tarihim göre. Evet bende sizin gibi düşündüm görse neden söylemesin diye de. Belki sönük gibiya yaşamaz falan diye düşünüp beni umutlandirmak istememiştir diye düşündüm de belki benim gibi olan vardır diye de konuyu açmak istedim

benimde 11 kasım transfer 6 aralık doktora gideceğim siz ne zaman gideceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…