- 31 Mart 2016
- 272
- 331
Merhaba hanımlar 31 haftalık hamileyim bu ikinci gebeliğim,1,buçuk yaşında bir kızım var bir talihsizlikle 29.haftamda doğum yapmıştım ama şu an iyi çok şükür.Bu gebeliğimde progestanla devam ediyorum kritik haftaları atlattım bugüne geldim şükür fakat son 3 kontrolümde doktor çocuğumda kol ve bacak kısalığı olduğunu söylüyo,ilkinde kolu bacağı kısa ama doğumdan sonra tamamlar dedi,ikincide kontrole 2hafta sonra çağırdı,dün sonuncu kontrolümde kısalık var ama gelişimde var yani büyüyo,biz böyle durumlarda gelişime bakıyoruz dedi.Bende internetten bir doktor bulup twitter adresinden mesaj attım,ölçümlerin hepsine baktı cücelik testi,amniyosentez gibi bir kaç test yapılmasını önerdi perinatolojiye gözükün dedi çok tedirgin oldum,kendi doktorum böyle bir yönlendirme yapmadı hoş bulunduğum şehirde perinatoloji uzmanıda yok.aranızda başına böyle bir şey gelen var mı ne yapmalıyım bilemedim buraya danışayım dedim.Kendi doktoruma güveneyim mi,doktorumda bulunduğum şehrin en iyi doktorudur,yoksa başka bir şehirde bu testleri yaptırmaya mı gideyim?