Akondroplazi

Bugun wes testi sonuclarimda geldi tum testler temiz cikti ama fl ve hl kemik geriligi 4 haftada devam ediyor. Tespit edilebilen bi hastalikta bulunamadi napicam bilemiyorum😔
Merhabalar bebeğiniz ve siz şuan nasılsınız? Fl ve Hl geriliği ile ilgili nasıl bir süreç izlediniz acaba
Merhaba bende 25 gün önce doğum yaptım 37. Haftada 2200 kilo 41 cm doğdu bebeğim. yalnız ben gebelik zehirlenmesi yaşadım gelişim geriliği vardı genel olarak bebeğimde 27. Haftadan sonra fark açıldı. 22. Haftada 2 hafta gerilik vardı kol ve bacaklarda diğer kısımlar hafta ile uyumluydu 27. Haftada fark 3 e çıktı. Derken en son 5-6 haftaya kadar buldu gerilik. Wes testimiz temiz çıktı ama testinde tespit edemediği durumlar olabilir diyorlar. Doktorum gebelik zehirlenmesinden ötürü geri kaldığını düşünüyor kafamız korunuyordu haftasıyla karın çevresi 2 hafta geriydi kol ve bacaklardaki fark arttı dediğim gibi 5-6 haftaya çıktı fark doğumdan önce. 5 gün önceki kontrolde bebeğimin boyu 46 cm olmuştu. Bebeğimin nesi var hala merak ediyorum doktorlar zaman içinde belli olur diyorlar 450 çeşit iskelet hastalığı var hangisinin olduğu tespit etmek zor diyorlar. Sizin bebeğiniz şuan kaç aylık boyunda bir artış var mı? Gelişimi nasıl gidiyor?
Bende hamileyim detaylı dna testim temiz ancak detaylı ultrason testimde doktor bacaklar genel vücuda göre kısa dedi ayrıca ayak kemiğine oranla bacak kemiği yine kısa dedi şimdi başka bir doktor tekrar detaylı bakıcak çok güvenemedik o bakan doktora bizim kendi doktorumuz böyle bir durumdan zaten hiç bahsetmemişti takibi boyunca şuan ona da soracağız ama çok şaşkınız

Merhabalar bebeğiniz ve siz şuan nasılsınız? Fl ve Hl geriliği ile ilgili nasıl bir süreç izlediniz acaba

Bende hamileyim detaylı dna testim temiz ancak detaylı ultrason testimde doktor bacaklar genel vücuda göre kısa dedi ayrıca ayak kemiğine oranla bacak kemiği yine kısa dedi şimdi başka bir doktor tekrar detaylı bakıcak çok güvenemedik o bakan doktora bizim kendi doktorumuz böyle bir durumdan zaten hiç bahsetmemişti takibi boyunca şuan ona da soracağız ama çok şaşkınız
Naptiniz başka doktora da gittiniz mi ne dediler.

X