• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultrason kontrolü

Buubuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2017
85
37
3
31
Kızlar özel veya devlet hangisine gidiyosanız lütfen belirtin ben kontrole devlete gidiyorum 14 haftalık hamileyim en son kontrole 2li tarama için ultrasona girmiştim ama ben o testte bebeğimi görmedim resmini almadım ertesi gün sonucu göstermek için gittiğimde ultrasona girmek istedim dün girdin bugün olmaz dediler aradan 20 gün geçti kan sonuçlarıma falan bakıldı ultrasona baktırmak istedim hem de cinsiyeti öğrenmek istedim ikili tarama üçlü tarama olarak devam ediyoruz ultrasonu onun dışında önermiyoruz o yüzden bakamam dedi bende kasıklarım son zamanlarda çok ağrıyo daha önce de kanamam olmuştu dediğimde mecbur baktı cinsiyeti görünmüyo dedi... Sizde kontrole gittiğinizde bu sıkıntıyı yaşıyor musunuz?

Son düzenleme:
Neden öyle dediklerini anlamaıdm. Bence doktorunu değiştir. Benim başlarda hamileliğim sıkıntılı geçtiği için nerdeyse 2 günde bir ultrasona girdim ilk 3 ay. Doktorum ultrasonun zararlı olmaıdpını söyledi. Ondan sonra da 3 haftada 1 düzenli girdim hep ultrasona

Neden öyle dediklerini anlamaıdm. Bence doktorunu değiştir. Benim başlarda hamileliğim sıkıntılı geçtiği için nerdeyse 2 günde bir ultrasona girdim ilk 3 ay. Doktorum ultrasonun zararlı olmaıdpını söyledi. Ondan sonra da 3 haftada 1 düzenli girdim hep ultrasona

Devlette doktor seçme şansı yok malesef kime denk gelirsek ikidir başka doktorlara denk geldim ikisi de sokmadı

Devlette doktor seçme şansı yok malesef kime denk gelirsek ikidir başka doktorlara denk geldim ikisi de sokmadı
Canım benim devlette de kontrole giden birsürü arkadaşım var hepsi de giriyor ultrasona her gittiğinde. Belki hastaneni değiştirebilirsin ? Gerçi eğer senin için sorun olmuyorsa zaten her kontrolde ultrason şart değil çoğu doktor karnını ölçerek ve el muayenesiyle de anlıyor ileriki haftalarda. Ama ilk haftalarda bebeğin sağlık değerlendirmesi için ultrason gerekli tabi. Aslında detaylı ultrason randevunuzu sigorta geçen bi görüntüleme merkezinden alabilirsiniz, hem bebeğinizi görürsünüz hem de cd veriyolar video olarak izleyebiliyorsunuz. 1 seferlik yapabilirsiniz

Back
X