- 9 Şubat 2022
- 486
- 126
- 33
- 24
- Konu Sahibi Gamzeli 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bı sorun oldumu pekiNamaz kiliyo bebiş benim oglusda öyle durmuştu
Seklinde ne var?12 haftaligim cinsiyetini söylemediler bebeğin şekli neden böyle bilen var mı keseden anliyan lütfen yardım edebilir mi cinsiyetini de merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
Normalde alta olması lazım Ken yukarıda gözüküyor o yüzden cinsiyetine bakamadilarSeklinde ne var?
Ohooooo takla galan da atiyorlar icerde, cani istemis oyle durmus sizinki. Cinsiyetten hic anlamam amaNormalde alta olması lazım Ken yukarıda gözüküyor o yüzden cinsiyetine bakamadilar
Ohooooo takla galan da atiyorlar icerde, cani istemis oyle durmus sizinki. Cinsiyetten hic anlamam ama
9 haftadan beri böyle duruyorOhooooo takla galan da atiyorlar icerde, cani istemis oyle durmus sizinki. Cinsiyetten hic anlamam ama
Cins bi bebeniz olacak, sabirlar diliyorum9 haftadan beri böyle duruyor
Amin 1 tanem var oda göstermiyordu görene kadar çok bekledim ama bu kadar değişik değildiCins bi bebeniz olacak, sabirlar diliyorum
Sizinkiler boyle demek kiAmin 1 tanem var oda göstermiyordu görene kadar çok bekledim ama bu kadar değişik değildi
Yok hiç bişey olmadı korkma. Bana sadece doktor demişti namaz kılma bebeğin kafasi ezilir diye ama namazimida kıldım hep hicbisey olmadı çok.sukur. hep öyle kalmaz dönecek zaten kaçıncı aydasin?Bı sorun oldumu peki
Galiba kaderim artık kısmet diyorum sağlıkla gelsindeSizinkiler boyle demek ki
4 aylikYok hiç bişey olmadı korkma. Bana sadece doktor demişti namaz kılma bebeğin kafasi ezilir diye ama namazimida kıldım hep hicbisey olmadı çok.sukur. hep öyle kalmaz dönecek zaten kaçıncı aydasin?
Namazla kafayi mi bozdunuz hanimefendi? Konunun basindan beri alakali alakasiz her seyi namaza bagladiniz daYok hiç bişey olmadı korkma. Bana sadece doktor demişti namaz kılma bebeğin kafasi ezilir diye ama namazimida kıldım hep hicbisey olmadı çok.sukur. hep öyle kalmaz dönecek zaten kaçıncı aydasin?
İnsallahGaliba kaderim artık kısmet diyorum sağlıkla gelsinde
Eşimde onu farketi ama başıma gelmediği için böyle şekilde anlamadimNamazla kafayi mi bozdunuz hanimefendi? Konunun basindan beri alakali alakasiz her seyi namaza bagladiniz da
Benimkide 5 aylıkken öyleydi sonra döndü. Merak etme sadece öyle yeri rahat her halde4 aylik
9 haftadan beri böyle galiba rahatı seviyor benim çocuklar ilkim ayak ayak üstüne atardı bu da değişik durmayı seviyorBenimkide 5 aylıkken öyleydi sonra döndü. Merak etme sadece öyle yeri rahat her halde
Keyfine göre takiliyo isde benim bunun gibi ters olan 8 Co aya kadar pipisini göstermedi9 haftadan beri böyle galiba rahatı seviyor benim çocuklar ilkim ayak ayak üstüne atardı bu da değişik durmayı seviyor