Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bebişim 10 haftalık cinsiyet tahmini yapabilen var mışimdiden teşekkürler kızlar.
Eki Görüntüle 3424922
yaaa bir oğlum var önce sağlıklısı tabiki de gönlüm kızdan yanaTeori felan bilmiyorum da benim kesem vs de böyleydi erkek diyorum o yüzden![]()
Canım erkek gibiKızlar bebişim 10 haftalık cinsiyet tahmini yapabilen var mışimdiden teşekkürler kızlar.
Eki Görüntüle 3424922
Kız gibiSizce benimki nedir![]()
Kız diyorumKızlar bebişim 10 haftalık cinsiyet tahmini yapabilen var mışimdiden teşekkürler kızlar.
Eki Görüntüle 3424922
ay hadi İnşallah 11 haftalık burda tekrar bakar mısınızKız diyorum
ay hadi İnşallah 11 haftalık burda tekrar bakarKız diyorum
geçen hafta ultrason görüntüsü 11 hafta anlıyorsanız size zahmet tekrar bakar mısınız daha netCanım erkek gibi
Kız gibiay hadi İnşallah 11 haftalık burda tekrar bakar
geçen hafta ultrason görüntüsü 11 hafta anlıyorsanız size zahmet tekrar bakar mısınız daha net
Eki Görüntüle 3431125
Pardon canım yanlış yazdım erkek gibiKız gibi
Pardon canım yanlış yazdım er
herşeyden önce sağlıklısı artık iki haftaya kadar kesinleşir inşallahPardon canım yanlış yazdım erkek gibi
Megiii alıntı yapamadım bir türlü yeni yukledigim fotoyu yorumlayabilir mısınız siz anlıyorsunuz galibaPardon canım yanlış yazdım erkek gibi
Canım duruşuna göre söylüyorum. Erkek gibi görünüyorMegiii alıntı yapamadım bir türlü yeni yukledigim fotoyu yorumlayabilir mısınız siz anlıyorsunuz galiba![]()
Teşekkür ederimCanım duruşuna göre söylüyorum. Erkek gibi görünüyor
bugün de kız dediler anlamadım ben ya 13 haftalıkCanım duruşuna göre söylüyorum. Erkek gibi görünüyor
Hayırlısı olsun canımbugün de kız dediler anlamadım ben ya 13 haftalık![]()