- 8 Eylül 2022
- 20
- 10
- 8
- 27
- Konu Sahibi fatihinannesi42
-
nedense erkek gibi geldi size 2.oğluş geliyo sanırım7 hafta 6 günlük karından ultrason görüntüsü cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Bişey farkettiği için değil öyle merak ettiğim için soruyorum teşekkürlerNe farkedıyo saglklı olsun
Ya öyle mi dersiniz hayırlısı sağlıklı olsun danedense erkek gibi geldi size 2.oğluş geliyo sanırım
Hanımefendi şükrediyorum zaten size ne anlamadım saçma sapan yorumlar yapıp durmayın gidin başka yerde atın enerjiniziOlduguna sukredın
Ayrıca erkek sevdası ile ne alakası var Rabbim biliyor kalbimi kız istiyorum zaten ama o ne verirse kabulüm sağlıklı olsun da önemli değil siz de insanların hayatına böyle müdahale etmeye çalışacağınıza kendi hayatınızla ilgilenin bence neyi sorup neyi sormadığım sizi ilgilendirmez cevap vermezsiniz olur biterErkek sevdası nedır bu
Ne alaka?Erkek sevdası nedır bune
Bellı oluyor canım :)Ayrıca erkek sevdası ile ne alakası var Rabbim biliyor kalbimi kız istiyorum zaten ama o ne verirse kabulüm sağlıklı olsun da önemli değil siz de insanların hayatına böyle müdahale etmeye çalışacağınıza kendi hayatınızla ilgilenin bence neyi sorup neyi sormadığım sizi ilgilendirmez cevap vermezsiniz olur biter
Bence boş yapıp kızın hevesini kursağında bırakıyorsun ve boş duyar kasıyorsun , bu anne adayı da belki tedavi ve uğraşlar sonucu hamile kaldı nerden biliyorsun? Sadece heyecanını paylaşmak istemiş birşey farkedeceğinden değil ama insan yine de merak ediyor çok doğalOlduda erkek oldu uzulcen mi? bebek tedavısı gören var kaç senedir
;D herseyın başı şükür şekerim şükür önemlıBence boş yapıp kızın hevesini kursağında bırakıyorsun ve boş duyar kasıyorsun , bu anne adayı da belki tedavi ve uğraşlar sonucu hamile kaldı nerden biliyorsun? Sadece heyecanını paylaşmak istemiş birşey farkedeceğinden değil ama insan yine de merak ediyor çok doğal
Niye üzüleyim arkadaşım işsiz misin ya git Allah aşkınaOlduda erkek oldu uzulcen mi? bebek tedavısı gören var kaç senedir
Tövbe tövbe sinirlerim bozuldu ya sanane sananeeeeBellı oluyor canım :)
Teşekkürler canımBence boş yapıp kızın hevesini kursağında bırakıyorsun ve boş duyar kasıyorsun , bu anne adayı da belki tedavi ve uğraşlar sonucu hamile kaldı nerden biliyorsun? Sadece heyecanını paylaşmak istemiş birşey farkedeceğinden değil ama insan yine de merak ediyor çok doğal
Siz şükrünüzü burda insanların canını sıkmaya çalışarak mı ediyorsunuz ne kadar ilginç;D herseyın başı şükür şekerim şükür önemlı
Alakalı olması gerekmiyor kuzum hanımefendi sataşacak yer arıyor da taktı banaNe alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?