- 18 Mayıs 2021
- 422
- 187
- 18
- 31
- Konu Sahibi wickerpark
-
Sağlıkla alın kucağınıza inş kızdır Allah kalbinizdekini verir inşMerhaba, 13 haftalıkken doktorum biraz daha sabret dedi. Cinsiyet söylemedi. Şimdi 15 im cumartesi kontrol var İnş belli olacak heyecanlıyım ben kız hissediyorum kız istediğimden kaynaklı da olabilir tahmin alabilir miyim
Doktor anlamadıysa biz nasıl anlayalımMerhaba, 13 haftalıkken doktorum biraz daha sabret dedi. Cinsiyet söylemedi. Şimdi 15 im cumartesi kontrol var İnş belli olacak heyecanlıyım ben kız hissediyorum kız istediğimden kaynaklı da olabilir tahmin alabilir miyim
Merhabalar acaba bu yorum bana mı yapıldı. Ben buralarda çok çok yeniyimCanm kiza benziyo sanki
Canım. Erkek dedi kafam karisti ama üstün. Köru baktı hiç emin değilim , kız diyoruz ikimizde bakalımCuma öğreneceğim canım yazarım burdan teşekkür ederim
ErkekMerhaba, 13 haftalıkken doktorum biraz daha sabret dedi. Cinsiyet söylemedi. Şimdi 15 im cumartesi kontrol var İnş belli olacak heyecanlıyım ben kız hissediyorum kız istediğimden kaynaklı da olabilir tahmin alabilir miyim
KızEki Görüntüle 2960491 12+0 tahminde bulunabilcek varmi?
Ben en az 11 haftalıkken yorum yapabilirimMerhabalar benm USG bakar mısınız lütfen tahminleriniz nedir şimdiden teşekkür ederim
Tam bilmiyorum ama bence erkek.ama sağlıklı olsunda.Merhaba, 13 haftalıkken doktorum biraz daha sabret dedi. Cinsiyet söylemedi. Şimdi 15 im cumartesi kontrol var İnş belli olacak heyecanlıyım ben kız hissediyorum kız istediğimden kaynaklı da olabilir tahmin alabilir miyim
Mrb burda 12 haftalık canım tekrar bakabilir misinBen en az 11 haftalıkken yorum yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?