• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultrason fotografi, ikiz olabilir mi?

Cekubalimmm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
356
Puanlar
53
Hanimlar iyi aksamlar. 5+4te kese ve bebegi gorduk ancak ultrasonda kesenin yaninda sanki bir kese daha goruyorum belki de baska bir seydir ben uyduruyorumdur 🤣 doktor ikiz demedi. Siz ne diyorsunuz?

Eklentiler

• 1191A568-FF6C-4AF6-B081-93EBFE187D44.jpeg
    1191A568-FF6C-4AF6-B081-93EBFE187D44.jpeg
    433,8 KB · Görüntüleme: 67
Hanimlar iyi aksamlar. 5+4te kese ve bebegi gorduk ancak ultrasonda kesenin yaninda sanki bir kese daha goruyorum belki de baska bir seydir ben uyduruyorumdur 🤣 doktor ikiz demedi. Siz ne diyorsunuz?
İkiz olsa bence mutlaka söylerdi biz bile orda bişey görüyorsak doktorda görürdü bence 😂 ama ne olduğu halkında bir fikrim yok valla bacım hayırlısı olsun 🙏🏼

Doktor demediyse sizce öyle bir şey mümkün mü ya
Diktir dimidiysi mimkin mi yii ben de biliyorum doktor demediyse mumkun olmadigini, 5+4ten bahsediyorum belki emin olmadan bi yorum yapmak istememistir diye fikir aliyorum forum komple doktora gittigi halde fikir alan hanimlarla dolu sikintiniz ne?

Kanama alanı falandır önemsizdir söylememiştir ultrasonla anlık çekim yapıldığı için oynatirken o şekilde görünmüştür vs vs olsa doktorunuz söylerdi mutlaka yani siz uyduruyorsunuz olma ihtimali yüzde 99 sevgiler

Benimde gebeligimde doktor ikiz olabilir bir kese yanında birşey görüyorum dedi ,diğer hafta gittiğimde başka doktor o bölgede kanama alanı olusmus kesenin karşı tarafında senin yapabileceğin birsey yok dedi ,arada lekelenmem oluyordu

Kanama alanına benziyor kaymış yayık sekılde çünkü keza keseysede seklı bozuk gozukuyor belkıde o yuzden önemsemedi..

Sağlıkla gelsin bebişiniz🌸

Valla ben 10. Haftada gorulen ikiz gebelik bile duydum ola da bilir ama bu haliyle kanama alanı gibi gerçekten

Back