Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanimlar iyi aksamlar. 5+4te kese ve bebegi gorduk ancak ultrasonda kesenin yaninda sanki bir kese daha goruyorum belki de baska bir seydir ben uyduruyorumdur doktor ikiz demedi. Siz ne diyorsunuz?
Hanimlar iyi aksamlar. 5+4te kese ve bebegi gorduk ancak ultrasonda kesenin yaninda sanki bir kese daha goruyorum belki de baska bir seydir ben uyduruyorumdur doktor ikiz demedi. Siz ne diyorsunuz?
İkiz olsa bence mutlaka söylerdi biz bile orda bişey görüyorsak doktorda görürdü bence ama ne olduğu halkında bir fikrim yok valla bacım hayırlısı olsun
İkiz olsa bence mutlaka söylerdi biz bile orda bişey görüyorsak doktorda görürdü bence ama ne olduğu halkında bir fikrim yok valla bacım hayırlısı olsun
Diktir dimidiysi mimkin mi yii ben de biliyorum doktor demediyse mumkun olmadigini, 5+4ten bahsediyorum belki emin olmadan bi yorum yapmak istememistir diye fikir aliyorum forum komple doktora gittigi halde fikir alan hanimlarla dolu sikintiniz ne?
Kanama alanı falandır önemsizdir söylememiştir ultrasonla anlık çekim yapıldığı için oynatirken o şekilde görünmüştür vs vs olsa doktorunuz söylerdi mutlaka yani siz uyduruyorsunuz olma ihtimali yüzde 99 sevgiler
Benimde gebeligimde doktor ikiz olabilir bir kese yanında birşey görüyorum dedi ,diğer hafta gittiğimde başka doktor o bölgede kanama alanı olusmus kesenin karşı tarafında senin yapabileceğin birsey yok dedi ,arada lekelenmem oluyordu