Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
100 de 100 erkek diyebilirim nubu dik saglicakla alirsin kucaginaArkadaşlar merhaba daha önce burada ultrason fotoğrafına bakıp cinsiyet tahmin edenleri görmüştüm benim içinde bi heyecan olur:) var mıdır tahmininiz normalde 12+4 üm ama ultrasonda 13 haftalık görünüyor
Başından beri öyle hissettim çok teşekkür ederimm100 de 100 erkek diyebilirim nubu dik saglicakla alirsin kucagina
Merhabalar 11 haftalık ultrason görüntüsü için cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ?Arkadaşlar merhaba daha önce burada ultrason fotoğrafına bakıp cinsiyet tahmin edenleri görmüştüm benim içinde bi heyecan olur:) var mıdır tahmininiz normalde 12+4 üm ama ultrasonda 13 haftalık görünüyor
Bnim ultrason resmine çok benziyor bence kesin erkekArkadaşlar merhaba daha önce burada ultrason fotoğrafına bakıp cinsiyet tahmin edenleri görmüştüm benim içinde bi heyecan olur:) var mıdır tahmininiz normalde 12+4 üm ama ultrasonda 13 haftalık görünüyor
Bnim ultrason resmine çok benziyor bence kesin erkek
100 de 100 erkek diyebilirim nubu dik saglicakla alirsin kucagina
Bana da bakabilir misiniz cinsiyete sayfamda var100 de 100 erkek diyebilirim nubu dik saglicakla alirsin kucagina
7-8 haftaşık ultrason resmi varsa iyi tahmin yaparımArkadaşlar merhaba daha önce burada ultrason fotoğrafına bakıp cinsiyet tahmin edenleri görmüştüm benim içinde bi heyecan olur:) var mıdır tahmininiz normalde 12+4 üm ama ultrasonda 13 haftalık görünüyor
Kaç haftalıkMerhabalar 11 haftalık ultrason görüntüsü için cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ?
7-8 haftalık görüntü varsa at canımMerhabalar 11 haftalık ultrason görüntüsü için cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ?
Nasıl anladınız benimkine bi tahmin var mı100 de 100 erkek diyebilirim nubu dik saglicakla alirsin kucağına
Erkek gıbıArkadaşlar merhaba daha önce burada ultrason fotoğrafına bakıp cinsiyet tahmin edenleri görmüştüm benim içinde bi heyecan olur:) var mıdır tahmininiz normalde 12+4 üm ama ultrasonda 13 haftalık görünüyor
7-8 haftaşık ultrason resmi varsa iyi tahmin yaparım