Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani doktor ultrasonu mu baz alırUltrasonda yazam gelşim haftasını gösterir. Bebeğinzin 1 hafta geriden geliyor ama bu korkulacak birşey değil döllenme ile alakalı.. sağlıkla doğsun bebeğiniz![]()
Ona göre 7 haftadayım ama ultrasonda öyle yazıyorduSon regl tarihiniz üzerinden hesaplama yapılır
Bebeğin gelişimi için evet. Ama bu önemli birşey değil.. mesela çok sağlıklı olur gebeliğiiz gelişimi güzel gider haftasına ulaşabilir gelişimi.. Siz 7 haftalık hamilesiniz ama bebeğinizin gelişimi 1 hafta geriden geliyor gibi..Yani doktor ultrasonu mu baz alır
Sorduğumda herşey gayet normal dedi zatenDaha minicik 5 mm imiş
![]()
Kaçıncı haftada 5 mm dedi canım bu dediği kesenin boyu dimiSorduğumda herşey gayet normal dedi zatenDaha minicik 5 mm imiş
![]()
Bebeğin . Düştü .Kaçıncı haftada 5 mm dedi canım bu dediği kesenin boyu dimi
Çok üzüldüm canım özür dilerim bilmiyordum allah sağlıklı sıhhatli tekrar nasip eder inşallahBebeğin . Düştü .
Estağfirullah ne demek alıştım benÇok üzüldüm canım özür dilerim bilmiyordum allah sağlıklı sıhhatli tekrar nasip eder inşallah![]()