ultra Prima kaka sizdiriyor :(

icesun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
173
1
66
İstanbul
Kızlar Merhaba, 5 aylik bebeğim var ve ilk günden beri ultra prima kullaniyoruz. Once premium simdi de aktif bebek kullandim fakat her sabah sirtina kadar kaka cikiyor. Her gun kakali badi, carsaf yıkıyorum diyebilirim. Siz de bu sekilde bir sıkıntı oldu mu?

Benim bebeğim de 1,5 aylık ben de aynı sorunu yaşıyorum. Günde en az 1 kere badi değiştiriyorum. Bacak kısmından çıkıyor benimkinde. Üzerimi de batırdığı çok oldu. gevşekte bağlamıyorum. elimdekiler bitince başka marka deneyeceğim.

Bacak kismindan cikiyorsa bezi büyük geliyor olabilir. Bizimki sirttan çıkıyor huggisden deneme urun istedim gelince deneyeceğim. Keske bebek bezlerinin 5 li 10 lu deneme paketleri olsa

aynen prima benim kızımda da sızdırdı huggies pişi yaptı bende gittim şokdab baby star aldım tavsiye üzerine memnenum hemde uygun

Bizdede bi donem ayni sorun oldu bez numarayi bi numara buyuttuk sorun tamamen bitti

Benimki 6 aylık aynı sorun zaman zaman oluyor ama bezle alakalı oldugunu sanmıyorum her zaman olan bişey değil çünkü. Bazen çok fazla sulu ve gazlı kaka yapıyorlar o cikıyor ben ona fışkıran kaka diyorum. Bi kez bez degişirken yapmıştı yarım metre ileri fışkırdı kakalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…