Andyou Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2018 3.982 4.141 25 Ekim 2024 Konu Sahibi Andyou #1 Ultra hızlı gebelik testi adetten önce mi yapılıyor yoksa adet tarihi itibariyle sonra icin mi geçerli anlamadım? Erken gebelik testi yazmıyor ultra hızlı gebelik testi yazıyor üzerinde.
Ultra hızlı gebelik testi adetten önce mi yapılıyor yoksa adet tarihi itibariyle sonra icin mi geçerli anlamadım? Erken gebelik testi yazmıyor ultra hızlı gebelik testi yazıyor üzerinde.
minesin Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2023 625 276 25 Ekim 2024 Konu Sahibi Andyou #2 Erken yazmıyorsa adet gününden itibaren sonuç verir
Andyou Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2018 3.982 4.141 25 Ekim 2024 Konu Sahibi Andyou #3 minesin .!.: Erken yazmıyorsa adet gününden itibaren sonuç verir Genişletmek için tıkla... Ultra hızlı gebelik testi diyince dedim belki erkenden ogreniliyodur duz gebelik testi die niye yazmiyolarsa teşekkür ederim
minesin .!.: Erken yazmıyorsa adet gününden itibaren sonuç verir Genişletmek için tıkla... Ultra hızlı gebelik testi diyince dedim belki erkenden ogreniliyodur duz gebelik testi die niye yazmiyolarsa teşekkür ederim
A AcemiGebe111 Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 170 71 27 25 Ekim 2024 Konu Sahibi Andyou #4 Andyou .!.: Ultra hızlı gebelik testi diyince dedim belki erkenden ogreniliyodur duz gebelik testi die niye yazmiyolarsa teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Predictor un turuncu olan mı
Andyou .!.: Ultra hızlı gebelik testi diyince dedim belki erkenden ogreniliyodur duz gebelik testi die niye yazmiyolarsa teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Predictor un turuncu olan mı
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 22.186 82.766 25 Ekim 2024 Konu Sahibi Andyou #5 Predictor Express olansa amacı 5 dk beklemek yerine 1 dk bekleyerek sonuç vermesi. Anlamsız bi test. Adet gününde sonuç veriyor
Predictor Express olansa amacı 5 dk beklemek yerine 1 dk bekleyerek sonuç vermesi. Anlamsız bi test. Adet gününde sonuç veriyor
Andyou Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2018 3.982 4.141 Cumartesi 15:05 Konu Sahibi Andyou #6 AcemiGebe111 .!.: Predictor un turuncu olan mı Genişletmek için tıkla... Yok bu ovulasyon ile verilen testlerden innovita ultra hızlı gebelik testi
AcemiGebe111 .!.: Predictor un turuncu olan mı Genişletmek için tıkla... Yok bu ovulasyon ile verilen testlerden innovita ultra hızlı gebelik testi
Andyou Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2018 3.982 4.141 Cumartesi 15:05 Konu Sahibi Andyou #7 Orangegreysky .!.: Predictor Express olansa amacı 5 dk beklemek yerine 1 dk bekleyerek sonuç vermesi. Anlamsız bi test. Adet gününde sonuç veriyor Genişletmek için tıkla... Yok innovita ultra hızlı gebelik testi ovulasyon testi aldim onun yaninda iki tane yolladilar bende erken gebelik saniyodum bunlari
Orangegreysky .!.: Predictor Express olansa amacı 5 dk beklemek yerine 1 dk bekleyerek sonuç vermesi. Anlamsız bi test. Adet gününde sonuç veriyor Genişletmek için tıkla... Yok innovita ultra hızlı gebelik testi ovulasyon testi aldim onun yaninda iki tane yolladilar bende erken gebelik saniyodum bunlari
minesin Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2023 625 276 Cumartesi 15:10 Konu Sahibi Andyou #8 Andyou .!.: Yok innovita ultra hızlı gebelik testi ovulasyon testi aldim onun yaninda iki tane yolladilar bende erken gebelik saniyodum bunlari Genişletmek için tıkla... İnnovitalar da adet gününden itibaren çıkarıyo sonuc
Andyou .!.: Yok innovita ultra hızlı gebelik testi ovulasyon testi aldim onun yaninda iki tane yolladilar bende erken gebelik saniyodum bunlari Genişletmek için tıkla... İnnovitalar da adet gününden itibaren çıkarıyo sonuc
Andyou Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2018 3.982 4.141 Pazar 00:44 Konu Sahibi Andyou #9 minesin .!.: İnnovitalar da adet gününden itibaren çıkarıyo sonuc Genişletmek için tıkla... Biz sabırsız ki ben sabırsız üzüldüm keske erken gebelik gibi erkenden ogrenseydim nasip iste teşekkür ederim
minesin .!.: İnnovitalar da adet gününden itibaren çıkarıyo sonuc Genişletmek için tıkla... Biz sabırsız ki ben sabırsız üzüldüm keske erken gebelik gibi erkenden ogrenseydim nasip iste teşekkür ederim
minesin Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2023 625 276 Pazar 11:25 Konu Sahibi Andyou #10 Andyou .!.: Biz sabırsız ki ben sabırsız üzüldüm keske erken gebelik gibi erkenden ogrenseydim nasip iste teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Geç olsun güç olmasın
Andyou .!.: Biz sabırsız ki ben sabırsız üzüldüm keske erken gebelik gibi erkenden ogrenseydim nasip iste teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Geç olsun güç olmasın