How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ultra erken gebelik testi

Hmyraaackr

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
54
44
8
38B060E8-AD5D-4B58-A9D5-8F7F7BF84E71.jpeg
Kızlar lütfen yardımcı olun ultra erken gebelik testi aldım sonuç net çift çizgi cıktı hastaneye gittim kanda cıkmadı sizce böyle birley olabilir mi testin üstünde ilişkiden 5 gün sonrayı çıkarır kana geçmemiş olabilir mi lütfen yardımcı olun testide atıcam şimdi

Eki Görüntüle 2110773 Kızlar lütfen yardımcı olun ultra erken gebelik testi aldım sonuç net çift çizgi cıktı hastaneye gittim kanda cıkmadı sizce böyle birley olabilir mi testin üstünde ilişkiden 5 gün sonrayı çıkarır kana geçmemiş olabilir mi lütfen yardımcı olun testide atıcam şimdi
Canım hormon önce kana sonra idrara geçer eğer kanda yoksa idrar da zaten çıkmaz bence test te bir bozukluk var, testin üzerinde yazan yanlış bir bilgi ilişki de döllenme oldu diyelim embriyo en 6 gün sonra rahme yerleşiyor ve 8 ya 9. Gün hcg hormonu salgılanması kana geçmeye başlıyor kan testinde bile net döllenmeden 15 gün sonra belli oluyor gebelik yani bence test bozuk, moralini bozma sakın bu teste bakıp daha zamanın var inşallah hamişsindir ama bunu öğrenmek için adetinin geçmesini bekle

Teşekkür ederim canım inşallah öyledir teste kanıp gittim kan yaptırdım çok üzüldüm bunlar dalga geçiyor bizimle

Eki Görüntüle 2110773 Kızlar lütfen yardımcı olun ultra erken gebelik testi aldım sonuç net çift çizgi cıktı hastaneye gittim kanda cıkmadı sizce böyle birley olabilir mi testin üstünde ilişkiden 5 gün sonrayı çıkarır kana geçmemiş olabilir mi lütfen yardımcı olun testide atıcam şimdi
Kanda kac cikti ki .Bir de her markaya guvenmeyin.Predictor marka yaniltmiyor ben onla adetten 3 gun once ogrendim.

Canim aynisi bendede cikti ve kanda negatif dedi degerde 0.100 cikti normalde hic hamile olmayan insanin 0.1 veya 0.10 cikarmis

Bende Adetimden 5 gün once evde test yaptim pozitif çıktı hastaneye gittim emin olmak icin 0.22 negatif cıktı adet günumde evde yine test yaptim silik cizgi cikti tekrar hastaneye gittim hcg 19.45 pozitf çikti .

Ah kızlar ah gecenin bu saatinde yazıyorum yazıyorum ki benim durumuma kimse düşmesin... ben ilişkiden 10 gün sonra ve 12 gün sonra erken gebelik testi yaptım hatta sonuncusu adete 4 gün kalaydı negatifti, bende sigara içtim saçımı açtım boyadım zararlı şeyler yedim adetim 2 gün gecikince normal test aldım baktım iki çizgi başka markalarda aldım yine aynı...ben nerden inandım bu erken zımbırtılara inşallah bebeğim sağlıklı olur Allah’ıma dua ediyorum...gelelim belirtilere sürekli üşüyordum ve göğsüme dokunamıyordum..adet sancısı gibi bir ağrı vardı birde aman kızlar dikkat edin lütfen sonra benim gibi uykusuz geceler geçirir Sevinç’inizi tam yaşayamazsınız :(

Ah kızlar ah gecenin bu saatinde yazıyorum yazıyorum ki benim durumuma kimse düşmesin... ben ilişkiden 10 gün sonra ve 12 gün sonra erken gebelik testi yaptım hatta sonuncusu adete 4 gün kalaydı negatifti, bende sigara içtim saçımı açtım boyadım zararlı şeyler yedim adetim 2 gün gecikince normal test aldım baktım iki çizgi başka markalarda aldım yine aynı...ben nerden inandım bu erken zımbırtılara inşallah bebeğim sağlıklı olur Allah’ıma dua ediyorum...gelelim belirtilere sürekli üşüyordum ve göğsüme dokunamıyordum..adet sancısı gibi bir ağrı vardı birde aman kızlar dikkat edin lütfen sonra benim gibi uykusuz geceler geçirir Sevinç’inizi tam yaşayamazsınız :KK43:
Canım üzme kendini lütfen. Emin ol hiç bisey olmayacak Allah'ın izniyle. Yurtdışında yasıyorum ve öyle insanlar var ki hamileyken ickiler,sigaralar,uyusturucu falan bebekleri desen fıstık gibi sağlıklı :). Ama sen bundan sonra dikkat et

Canım üzme kendini lütfen. Emin ol hiç bisey olmayacak Allah'ın izniyle. Yurtdışında yasıyorum ve öyle insanlar var ki hamileyken ickiler,sigaralar,uyusturucu falan bebekleri desen fıstık gibi sağlıklı :). Ama sen bundan sonra dikkat et
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah

Kizlarr bakarmisiniz lutfen hamilemiyim ilk yirmi dk icinde olustu sabah idrariyla yaptim adete bes gun varken

Eklentiler

• 20180409_112323_HDR~2-1.jpg
    20180409_112323_HDR~2-1.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 2.355
Ah kızlar ah gecenin bu saatinde yazıyorum yazıyorum ki benim durumuma kimse düşmesin... ben ilişkiden 10 gün sonra ve 12 gün sonra erken gebelik testi yaptım hatta sonuncusu adete 4 gün kalaydı negatifti, bende sigara içtim saçımı açtım boyadım zararlı şeyler yedim adetim 2 gün gecikince normal test aldım baktım iki çizgi başka markalarda aldım yine aynı...ben nerden inandım bu erken zımbırtılara inşallah bebeğim sağlıklı olur Allah’ıma dua ediyorum...gelelim belirtilere sürekli üşüyordum ve göğsüme dokunamıyordum..adet sancısı gibi bir ağrı vardı birde aman kızlar dikkat edin lütfen sonra benim gibi uykusuz geceler geçirir Sevinç’inizi tam yaşayamazsınız :KK43:

hiç üzme kendını ben çok kafama takıyorum diye dr bana hafif bir antideprasan verdi ve hiçbirşey olmaz adet gunune kadar iç gunun geçerse bırak dedi , günümde zaten hiç geçmiyor zaten :kızgın:

hiç üzme kendını ben çok kafama takıyorum diye dr bana hafif bir antideprasan verdi ve hiçbirşey olmaz adet gunune kadar iç gunun geçerse bırak dedi , günümde zaten hiç geçmiyor zaten :kızgın:
Çok teşekkürler canım İnşallah olursa da ikimizin hiç bişey olmaz ... sende istiyorsan Allah tez zamanda güzel haberlerle karşılaştırsın seni

Back