Ultra erken gebelik testi pozitif kan testi tereddütte?

Bence sizin değeriniz gayet iyi olduğu için dr salı günü demiş kafanıza hiç takmayın. Allahım hepimize sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Amin, inşallah tereddütsüz mis gibi gebelikler yaşayalım. Umarım öyledir, ufacık bi karın ağrısında bile endişelenmek çok tuhaf.

Vermedim üstünden 3 gün geçti her sabah başka test markasıyla yaptım erken normal gebelik testi hepsi negatif 3 gün önceki testim pozitif cıktıktan bir iki saat sonra kahrengi cok az kanama oldu. Adet de olmadım bir gün gecikti bugünle birlikte anlam veremedim

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var

Merhaba kizlar yarin adet gunum. bugunki testim sizce var mi

Eklentiler

• Screenshot_20210318-211503.png
    487,2 KB · Görüntüleme: 235
Umutsuzluğa düşme bence bak benim salı 11,50 idi perşembe günü 29,35 olmuş ve ben adet gibi pıhtılı kanama yaşıyorum ilaç verdi dr Pazartesi tekrar çağırdı. Senin sonucunda iyi gelir umarım
Merhaba adet gününüz gecincemi kanama oldu öncesi ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…