Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet şuanda hala deniyorum rahatlama var evetMerhaba siz çam sakızo ve bal karışımı sonrası nasılsınız mideniz ne durumdan
Kırmızı kantaron yağı da mide yaralarını onarıyormuş bir de sık sık su için mide asitini bastırır yanma olmazMidemde yara var dört kez mide kanaması geçirdim.en son 6srne önceydi. Sinirlendim ilaçları içmedim bıktım ilaçlardan. Ne kadar Acı varsa yedim biber turşum olmadan sofraya oturmadım 6 senedir hiçbirşeyim yoktu taki bu haftaya kadar yine başladı feci ağrılar dün geceyi acilde geçirdim. Ama serum ve iğnenin etkisi geçince şuan yine başladı ağrılarım ne yapıcam bilmiyorum ilaç içmekte çoook zorlanıyorum. Ya iğne olcak ya serum diğer türlü yutamıyorum. Bu kürü denemek isterim fakat benim bildiğim çam sakızı çok sert bişey çiğnedikçe yumuşuyor sakız kıvamına geliyor onu balla Nası ezilecek yoksa çam ağacının pisi deriz birim oralarda sarı renkte yapışkan reçinesi onu toplamayız iyi değil diye acaba ondan mı bahsediyor bi aydınlık getirir misiniz bilenler.
Ayrıca kızlar acil rahatlatma için tavsiyeleriniz var mı?
Bende yanma nadir oluyo ama ağrı çok fazla şiddetli oluyo. Organın acısını hissediyorum garip bi şekilde. Fakat bakıyorum herkes yanmadan şikayetçi. BilemedimKırmızı kantaron yağı da mide yaralarını onarıyormuş bir de sık sık su için mide asitini bastırır yanma olmaz